Povodom Dana planeta Zemlje, LANAC za bicikle će vam besplatno čuvati bicikle cijeli dan!

LANAC za bicikle, prvi čuvani parking za bicikle u Zagrebu, povodom Dana planeta Zemlje, svim biciklistima daruje cijeli dan besplatnog parkinga, u svojoj prvoj i zasad jedinoj podružnici, u centru grada Zagreba

Saša Fišter sasa@zimo.co | 16.04.2014. / 13:46

Povodom Dana planeta Zemlje, LANAC za bicikle će vam besplatno čuvati bicikle cijeli dan!

LANAC za bicikle, prvi čuvani parking za bicikle u Zagrebu, povodom Dana planeta Zemlje, svim biciklistima daruje cijeli dan besplatnog parkinga, u svojoj prvoj i zasad jedinoj podružnici, u centru grada Zagreba, u Obrtničkom prolazu 1, samo par koraka udaljenog od Cvjetnog trga. Cilj ove simbolične geste je potaknuti građane na korištenje bicikala u svakodnevnom životu, kao i ukazati na prednosti bicikala nad automobilima.

LANAC za bicikle, inovativni projekt čiji je cilj omogućiti biciklistima siguran, jednostavan i pristupačan cjelodnevni parking, otvorio se krajem ožujka, a odmah je naišao na odobravanje zagrebačkih biciklista.

Uz to što je čuvani parking korisnicima na raspolaganju svakoga dana od 7:40 do 23:00 (osim vikendima kad se otvara u 8:00), u LANCU za bicikle korisnici mogu besplatno napumpati gume, a od prošlog tjedna na raspolaganju su im i pristupačne usluge sitnih popravaka i servisiranja bicikala, poput krpanja guma, centriranja felgi, podešavanja kočnica, montiranja zračnica i gume, podmazivanje lanca i sl.

Povodom dana besplatnog parkinga, iz LANCA za bicikle poručuju: “Pozivamo sve građanke i građane da 22. travnja zamijene svoje automobile biciklima, i učine korisnu gestu za ugodniji i kvalitetniji život sebe i drugih. Ukoliko trebaju obavljati poslove u gradu ili dolaze u centar na kavu s prijateljima, pozivamo ih u Obrtnički prolaz 1, gdje će njihovi limeni ljubimci biti na sigurnom.”

U nastavku možete pogledati izuzetno dobru infografiku koja bi vas trebala potaknuti na razmišljanje!

Povodom Dana planeta Zemlje, LANAC za bicikle će vam besplatno čuvati bicikle cijeli dan!

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti