Prijavite se na naš newsletter i ostanite u toku sa svim vijestima

S obzirom da je Facebook odlučio smanjiti doseg objave naših postova, problem s kojim se suočavaju svi mediji diljem svijeta jest kako svim ljudima koji su postali fanovi nekog branda slati svježe informacije.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 24.12.2013. / 13:56

Prijavite se na naš newsletter i ostanite u toku sa svim vijestima

S obzirom da je Facebook odlučio smanjiti doseg objave naših postova, problem s kojim se suočavaju svi mediji diljem svijeta jest kako svim ljudima koji su postali fanovi nekog branda slati svježe informacije.

Od svih 7000 fanova na našem Facebooku, samo vrlo mali postotak, 1-2% vidi objavu na našem zidu. O ovome ste već mogli čitati, pa tako znate da je jedini način kako povećati doseg, plaćanje oglasa Facebooku. I dok to radimo u vrlo maloj mjeri, svima vama, našim vjernim čitateljima, dajemo mogućnost da se prijavite na naš newsletter i da na dnevnoj bazi dobivate vijesti vezane iz svijeta tehnologije i interneta općenito.

Mail je mjesto koje svi mi svakodnevno posjećujemo i dobro je to što mail čitate kad želite odnosno onda kada imate vremena za to. Facebook je s druge strane mjesto gdje možete propustiti zanimljive događaje ili još gore, da uopće ne dobijete poruku brandova kojeg ste fan — jer očito postoji razlog zašto ste njegov fan.

Kako bi izbjegli ovakve situacije možete se predbilježiti na naš newsletter i na dnevnoj bazi dobivati lijepo uređene postove koje svakodnevno objavljujemo, a koje zatim možete dijeliti sa svojim prijateljima na ostalim društvenim mrežama.

Sve što trebate jest upisati vaš mail u formu ispod i spremni ste i dalje nas pratiti kao što ste to radili do sada. 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti