Pripremite se jer će kupovina automobila uskoro biti posve drugačije iskustvo

Zamislite da ulazite u auto salon i umjesto da razgledavate modele automobila uživo, to radite u virtualnoj stvarnosti. Ne sviđa vam se ta ideja? Upravo to bi mogla postati budućnost kupovanja automobila i to vrlo uskoro.

Branimir Vorša | 13.10.2017. / 07:50

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Tvrtka Dassault Systemes je u Zagrebu, tijekom konferencije 3DEXPERIENCE održane u organizaciji CADCAM Grupe u prostorijama Kraša, pokazala mogućnosti tehnologije virtualne stvarnosti u odabiru i kupovini automobila.

Netko će reći da mu je direktan pristup kupovini jedan jedini i točka, no, zamislite koliko ste se puta našli u situaciji da vidite auto koji vam se sviđa i da vam ne paše par detalja na njemu da bude baš po vašoj mjeri, no ne možete ih izmijeniti na licu mjesta.

Virtual Garage tvrtke Dassault Systemes vam omogućuje upravo to, da sve što vam se ne sviđa na automobilu, promijenite na licu mjesta i naručite upravo to što ste sami modificirali.

Od boje automobila i detalja vanjštine, do detalja u unutrašnjosti, na sve to moguće je utjecati u "virtualnoj garaži". Test koji smo i sami isprobali i koji možete vidjeti u videu, samo je djelić onoga što će se moći raditi u virtualnoj garaži.

Pogledajte i pripremite se za budućnost.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti