Procurile slike dijelova Nokia Lumia 928 uređaja

Kada je Nokia predstavila Lumia 920 mobitel, AT&T operater je dobio ekskluzivna prava na njega. Kako bi i drugi operateri dobili svoju verziju high-end Windwos Phone mobitela, morali su se poraditi na tome direktno s proizvođačem

Zimo Zimo Gost post | 18.04.2013. / 12:29

Procurile slike dijelova Nokia Lumia 928 uređaja

Kada je Nokia predstavila Lumia 920 mobitel, AT&T operater je dobio ekskluzivna prava na njega. Kako bi i drugi operateri dobili svoju verziju high-end Windwos Phone mobitela, morali su se poraditi na tome direktno s proizvođačem. Jedan od njih je i Verizon, koji se je očigledno izborio za sebe.

Nokia Lumia 928 je naziv nasljednika Lumia 920 mobitela te bi kao i prethodnik trebao biti ograničen samo za jednog operatera. Osim novog imena, novi uređaj dolazi i s nekoliko dodatnih poboljšanja kako bi ipak dobio prednost naspram prethodnika zbog toliko dugog čekanja.

Sudeći po stranicama ETrade Supply, dijelovi novog mobitela iz Lumia serije su dostupni za kupnju. To se posebno odnosi na ekran, koji je odmah otkrio i nekoliko zanimljivih stvari. Za razliku od Lumia 920, koji je koristio PureMotion HD+ zaslon, nova Lumia 928 dolazi sa Samsung Super AMOLED ekranom.

[gallery id=5]

Nažalost, zbog trenutnog ograničenja unutar samog operativnog sustava, rezolucija je još uvijek 720 x 1280 piksela. Druga najistaknutiji stvar je aluminijski okvir i xenon bljeskalica, zajedno s LED bljeskalicom. Upravo zbog aluminijskog okvira, sam uređaj bi trebao biti tanji i lakši. Osim toga, zvučnik i kamera su pomaknuti malo iznad logotipa na vrhu zaslona, a mikrofon je premještena ispod ekrana.

Srećom, pitanje je vremena prije nego što Verizon službeno predstavi Nokia Lumia 928.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti