"Procurio" video telefona na kojem Samsung radi godinama!

Video otkriva brojne mogućnosti Samsungova telefona sa savitljivim ekranom i pokazuje nam kako u ovoj kompaniji zamišljaju budućnost mobilnog tržišta.

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 01.02.2019. / 13:20

Video Galaxyja F (Foto: YouTube) (Foto: Youtube)

Na razvoju telefona sa savitljivim ekranom Samsung radi godinama, a prve primjere takvih ekrana vidjeli smo još početkom desetljeća. Nakon dugo vremena čini se kako su inženjeri južnokorejske kompanije uspjeli riješiti sve izazove koji su stajali pred njima te nas dijeli još malo vremena od službenog predstavljanja pametnog telefona sa savitljivim ekranom.

Koncept ovog uređaja najavljen je krajem prošle godine, no nismo saznali previše informacija o njemu, osim da će imati vanjski ekran dijagonale 4,58 inča, a kada se otvori, imat će 7,3-inčni ekran pa će se moći koristiti kao telefon i tablet. Nije poznato ni službeno ime ovog "telefona budućnosti", a najčešće se spominje Galaxy F, dok su ranije glasine govorile o Galaxyju X. Jedino što je sigurno jest da će novi Galaxy imati veliku cijenu, i to od 1700 ili više dolara.

Na Twitteru i YouTubeu danas je procurio prvi videozapis u kojem Samsung predstavlja savitljivi telefon – iako nema potvrde iz Samsunga da je to zaista njihov video, gotovo je sigurno da iza njega stoje dizajneri južnokorejske kompanije. Nažalost, sam video ne otkriva nam previše detalja o samom uređaju, no jasno je na što u Samsungu ciljaju – žele predstaviti nadolazeći smartphone kao uređaj budućnosti koji, osim što je hibrid telefona i tableta, omogućuje puno više.

Video zaista izgleda obećavajuće i nadamo se da ćemo uskoro vidjeti nove videozapise iz Samsunga, ali i sam telefon te da ćemo saznati detaljne opcije i sve mogućnosti koje će pružiti telefon sa savitljivim ekranom.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti