Preko aplikacije za upoznavanje dogovorio seks, a umjesto djevojke dočekao ga naoružani pljačkaš

Mladi Talijan imao je sreću da je ostao samo bez 1300 kuna.

Hina | 21.04.2021. / 12:10

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Policija je uhitila mladića i djevojku koji su u Zagrebu preko aplikacije za upoznavanje namamili 18-godišnjeg Talijana na susret na kojem mu je djevojka trebala pružiti seksualne usluge, ali ga je na dogovorenom mjestu s pištoljem dočekao mladić i opljačkao.

Zagrebačka policija tereti 21-godišnjaka i 25-godišnjakinju za razbojništvo te sumnja da se djevojka u četvrtak javila Talijanu preko aplikacije za upoznavanje prema ranijem dogovoru s 21-godišnjakom da ga opljačkaju.

Djevojka je s Talijanom dogovorila da će mu za novac pružiti seksualne usluge pa je mladić istog dana navečer došao na dogovoreno mjesto, gdje ga je dočekao 21-godišnjak koji je od njega zatražio novac prislonivši mu pištolj na trbuh.

U strahu za život Talijan mu je dao 1300 kuna, no 21-godišnjak je prijeteći pištoljem tražio još, ali je pobjegao kada je naišao slučajni prolaznik.

Uhićeni mladić i djevojka završili su u pritvoru, dok je posebno izvješće podnijeto nadležnom državnom odvjetništvu.

Policija je također utvrdila da je Talijan po dolasku na dogovoreno mjesto sastanka u stambenu zgradu u Ulici Pavlenski put o tome porukom obavijestio 25-godišnjakinju, no ona mu nije odgovorila, već je žrtvi prišao 21-godišnjak.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti