Rovio otvorio svoju prvu Angry Birds trgovinu u Helsinkiju

Finska kompanija Rovio najpoznatija po svojoj igri Angry Birds koja je osvojila srca mobilnih korisnika diljem svijeta otvorila je svoju prvu trgovinu u Helsinkiju u Finskoj.

Zimo Zimo Zimo | 11.11.2011. / 21:28

Rovio otvorio svoju prvu Angry Birds trgovinu u Helsinkiju

Finska kompanija Rovio najpoznatija po svojoj igri Angry Birds koja je osvojila srca mobilnih korisnika diljem svijeta, otvorila je svoju prvu trgovinu u Helsinkiju u Finskoj.

U trgovini ćete tako moći kupiti zelene plišane svinje - male ili one veće, ptice svih vrsta, bilo one žute, crne (bombe), standardne crvene ili plave, a tu je i glavni element ove igre bez kojeg sama igra ne bi bila to što jest - praćka koja služi kao klupica. Uz same ptice u trgovini se mogu naći Angry Birds kuharica i Angry Birds školski pribor za djecu.

Osim trgovina u Finskoj, Rovio planira sljedeće godine otvoriti i podružnicu u Kini gdje se brand unatoč svojoj popularnosti bori sa plagijatima.

Već smo pisali o velikoj popularnosti igre koja je preuzeta 500 milijuna puta, odnosno 100 milijuna puta u samo dva tjedna, a Angry Birdse možemo naći u raznim formama od plišanih igračaka u njihovim trgovinama pa sve do onih izrađenih od LEGO kockica.

[gallery link='file' order='DESC' columns='4' orderby='title']

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti