Samsung obogatio svoju A seriju s dva zanimljiva uređaja - A41 i A21s

Samsung Galaxy A41 i Samsung Galaxy A21s unatoč razlikama, očituju se u sličnostima u obliku odličnih mogućnosti kamere, velikog zaslona koji pruža vrhunski vizualni doživljaj i izdržljive baterije.

Martina Čizmić | 20.05.2020. / 12:57

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Samsung predstavila je svoje najnovije pametne telefone iz A serije – Samsung Galaxy A21s i Samsung Galaxy A41.

Samsung Galaxy A41 dolazi sa Super AMOLED Infinity-U zaslonom od 6,1 incha, izdržljivom baterijom od 3 500 mAh-a  s mogućnošću 15W brzog punjenja.

Osim toga, trostruke kamere, od kojih je glavna s 48MP, makro kamera od 5MP i ultra široka kamera od 8MP, omogućuju stvaranje visokokvalitetnih fotografija, dok je za selfije i videopozive zadužena prednja kamera od 25MP s fokusom uživo.

Krasi ga elegantan dizajn koji se dodatno ističe zaobljenim kutovima, ali i ritmičnim uzorcima na stražnjoj strani uređaja u novim paletama boja. Ovaj uređaj dolazi u tri boje – crnoj, bijeloj i plavoj, sa završim slojem koji odaje sjaj. Uređaj je dostupan na hrvatskom tržištu od 22. svibnja 2020., po cijeni od 2.299 kuna.

Samsung Galaxy A21s dolazi s Infinity-O zaslonom u kombinaciji s 6,5 inčnim HD-om i omjerom prikaza 20:9. U kombinaciji s Dolby Atmos zvukom korisnicima omogućava pored odličnog vizualnog doživljajima i izvrsno video iskustvo. Na poleđini se nalazi trostruka kamera koja se sastoji od glavne kamere od 48MP, 8MP ultra široke kamere, dok je za fokusirane fotografije s profesionalnim pozadinskim efektom zadužena makro kamera od 2MP.

Baterija sa impresivnih 5000 mAh-a koja podržava brzo punjenje osigurava cjelodnevno korištenje uređaja, čak i kad se gledaju filmovi ili igraju igre. Prostor za pohranu od 64GB interne memorije i vanjskom memorijom do 512 GB zadovoljit će sve koji vole fotografirati i snimati videa. Uređaj će biti dostupan na hrvatskom tržištu u sredinom lipnja 2020., u crnoj, bijeloj i plavoj boji, po cijeni od 1.599 kuna.

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti