Samsung predstavio drugi teaser za Galaxy S4 [VIDEO]

Tri dana prije predstavljanja najnovijeg Samsungovog flagship smartphone uređaja na internetu se pojavio drugi teaser koji bi trebao potaknuti hype među ljubiteljima tehnologije i pametnih telefona.

Zimo Zimo Matija Zlatarek | 11.03.2013. / 15:19

Samsung predstavio drugi teaser za Galaxy S4 [VIDEO]

Tri dana prije predstavljanja najnovijeg Samsungovog flagship smartphone uređaja na internetu se pojavila druga najava koja bi trebala potaknuti uzbuđenje među ljubiteljima tehnologije i pametnih telefona. Drugi teaser radnjom se nastavlja na prvi dio u kojem mali Jeremy dobiva Galaxy S4 prije svih ostalih.

No, nemojte se previše uzbuditi. Za razliku od kineskih foruma na kojima se danas pojavilo nekoliko neslužbenih fotografija koje bi trebale predstavljati Galaxy S4, sve što od uređaja vidimo u teaseru je sjaj iz kutije u kojoj se nalazi.

Službeno predstavljanje novog Galaxya održat će se 14. ožujka u New Yorku, a Zimo će, kao i uvijek, događaj pažljivo pratiti. Hoće li i Jeremy biti u New Yorku, ostaje da vidimo. U međuvremenu, tehničke karakteristike najnovijeg Samsungovog smartphonea provjerite ovdje.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti