Samsung razveselio štićenike Centra za rehabilitaciju Zagreb vrijednom donacijom

Centar za rehabilitaciju Zagreb bogatiji je za cijeli niz Samsungovih uređaja koji će im olakšati život i rad.

Martina Čizmić | 30.12.2019. / 16:17

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Blagdani su vrijeme kad se i velike tvrtke okreću onima najranjivijima u društvu i kroz humanitarno djelovanje pokušavaju uljepšati im kraj godine. Tako su ove godine djelatnici Samsunga organizirali druženje sa štićenicima Centra za rehabilitaciju Zagreb.

Uz puno veselja održana je kreativna radionica na kojoj su štićenici i zaposlenici Samsunga izrađivali čestitke, kuglice i ukrase za bor. Da sve ne ostane samo na druženju, Samsung je CZR-u donirao i brojne uređaje, kao što su televizori, perilice i sušilice za rublje, hladnjaci, mikrovalne pećnice, usisavači i tableti, kako bi štićenicima pružili lakši i funkcionalniji život te im omogućili da uspješno zakorače u novu godinu, ali i novo desetljeće. 

Od početka svog postojanja Samsung nastoji koristiti tehnologiju i usmjeriti ljudske resurse na način da stvara vrhunske proizvode i usluge, istovremeno radeći s drugima kako bi poboljšali život na globalnoj razini i u lokalnim zajednicama. Zato nam je iznimno drago što smo pomogli onima kojima je to najpotrebnije, a ujedno i podržali vrijedan rad CZR-a, rekao je Matthew Jinkyu Jeon, predsjednik Samsung Electronics Adriatic.

Centar za rehabilitaciju Zagreb ustanova je u djelatnosti Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, koja svojim djelovanjem sudjeluje u stvaranju suvremenog i uspješnog društva kao zajednice zadovoljnih pojedinaca. Zajedno sa podružnicama, Centar izrađuje i provodi programe podrške u skladu sa stvarnim potrebama osoba s intelektualnim teškoćama u lokalnoj sredini.

Osim u Hrvatskoj, Samsung je volontiranje djelatnika organizirao u Srbiji, Sloveniji, Makedoniji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Albaniji i na Kosovu, pri čemu je donirao vrhunske proizvode onima kojima je to najpotrebnije. Tako je, u skladu sa svojom misijom poslovanja, dao vlastiti doprinos lokalnoj zajednici u kojoj djeluje. 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti