SISWOO ima novi jeftin 5.5 inčni smartfone po cijeni od svega 670 kuna

Nedavno smo pisali o SISWOO Longbow C55 koji je bio dostupan po cijeni od 823 kune, da bi sada kompanija objavila novi jeftiniji uređaj za svega 100 dolara, točnije 670 kuna.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 05.06.2015. / 14:04

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

SISWOO je kompanija osnovana u Europi prošle godine, dok središte kompanije stoji u centru mobilne industrije, Šenženu. SISWOO ima urede između osttalog i u Njemačkoj gdje pokriva tržište Njemačke, Austrije i Švicarske.

Kompanija SISWOO fokusirana je na izradu jeftinih uređaja, pa je tako u pretprodaju stigao A5, 5 inčni uređaj koji dolazi s 64 bitnim četverojezgrenim procesorom radnog takta 1.5GHz.

Što se tiče kamera, na prednjoj strani nalazi se 2MP, dok se na stražnjoj strani nalazi kamera od 5MP. Naravno, u ovom cjenovnom rangu ne možete očekivati i ništa bolje, pa tako niti ekran rezolucije od 960 x 540 ne spada u sam vrh.

No bez obzira na sve, cijena itekako opravdava sve što dolazi uz SISWOO A5, te podršku za 4G kao i podršku za dvije SIM kartice. Spomenimo još da uređaj ima 1GB RAM-a i 16GB interne memorije, te bateriju od 2200mAh.

Iz kompanija napominju da je uređaj izrađen da radi s trenutnim Android/Windows operativnim sustavom, te sve alternative, te nadogradnje na nove verzije znače gubitak garancije.

Cijena od 100 dolara dostupna je na Gearbest webshopu, koji je ujedno i ekskluzivni partner ove ponude. Više informacija o kompaniji možete pronaći na ovom linku, dok uređaj možete prednaručiti na ovom linku do 25. lipnja.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti