Sony na CES 2015 sajmu predstavlja novi Walkman!

Znak ispred ulaza na najveći sajam potrošačke elektonike u Las Vegasu (CES 2015), na kojem će Sony izložiti svoje proizvode, prikazuje Walkman-brendirani proizvod.

Monika Nožić Monika Nožinić | 05.01.2015. / 13:26

Sony na CES 2015 sajmu predstavlja novi Walkman!

Znak ispred ulaza na najveći sajam potrošačke elektonike u Las Vegasu (CES 2015), na kojem će Sony izložiti svoje proizvode, prikazuje Walkman-brendirani proizvod. Ovo bi trebao biti drugi Walkman koji kompanija donosi u svega nekoliko mjeseci, nakon debitanta A17 u rujnu.

Novi uređaj implementira klasičan Sony dizajn, sa zaobljenim, crnim kućištem, ulazom za slušalice u zlatnoj boji, dok su sa strane smješteni play/pause gumbi, kao i tipke za praćenje pjesama.

Čini se da bi novi Sonyjev Walkman mogao biti evolucija ZX1 modela koji se u Velikoj Britaniji prodaje za nevjerojatnih 549 £ (841 $). Sony će se s novim modelom Walkmana vjerojatno fokusirati na zvuk visoke kvalitete.

Kompanija je u zadnje vrijeme fokusirana na kvalitetan audio, sa podrškom za 24-bit 192kHz fajlove i visoko-kvalitetne pojačivače. Više o Sony Walkmanu znat ćemo tijekom ovog tjedna, u kojem se održava CES 2015.

Sony je nedavno objavio i poprilično misteriozan video u kojem je slikovito dočarao sve promjene koje od ove velike kompanije možemo očekivati u bliskoj budućnosti. 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti