Sony nudi 15 mjeseci usluge PS Plus po cijeni godišnje pretplate

Ako do kraja ovog mjeseca kupite jednogodišnju pretplatu za PS Plus, dobit ćete tri mjeseca gratis.

Monika Nožić Monika Nožinić | 16.08.2017. / 07:21

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Sony ne odustaje od povećanja cijene pretplata za pružanje usluga PlayStation Plus, no odlučio se na vrlo zanimljiv potez pa sada korisnicima nudi neku vrstu kompenzacije, odnosno akciju u kojoj po cijeni godišnje pretplate dobivaju 15 mjeseci korištenja.

Kompanija je krajem srpnja najavila povećanje cijena koje na snagu stupa od 31. kolovoza i koje donosi puno veće cijene nego što je to prethodno bio slučaj. Godišnja pretplata bit će 60 eura, što je za 10 eura više u odnosu na trenutnih 50. Ni cijene mjesečnih i kvartalnih pretplata više nisu iste, mjesečna pretplata iznosi 9 umjesto 7 eura, a kvartalna 25 umjesto 19 eura.

PlayStation Plus korisnicima pruža ekskluzivni pristup demo i beta-verzijama igara, 10 GB prostora za čuvanje datoteka, a svaki mjesec besplatno se dobiju po dva naslova PS4. Najvažnije od svega – bez pretplate na ovaj servis online multiplayer nije moguć, zbog čega je odluka za povećanjem cijena razljutila mnoge korisnike.

Promotivna cijena vrijedi do 29. kolovoza i odnosi se isključivo na kupovinu pretplate PS Plus putem PlayStation Storea. Ako planirate produžiti svoju pretplatu ili postati PS Plus pretplatnik, sada je pravo vrijeme za akciju jer osim tri besplatna mjeseca korištenja dobivate i ostalih 12 mjeseci po cijeni koja je bila prije povećanja.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti