Sportska pametna narukvica za malo više od 100 kuna

Sportske pametne narukvice sve su popularnije, pogotovo među mladima, a razlog je taj što nam daje uvid u naše vitalne funkcije.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 12.08.2017. / 18:59

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

I dok tehnologija nudi sve više toga što možemo mjeriti, s druge strane cijene sve više padaju pa tako ovaj model No 1 F4 košta svega 100-injak kuna. Naime, radi se o vodootpornoj narukvici (30m) koja može mjeriti razinu kisika u krvi, tlak, otkucaje srca, kalorije, ali i  druge stvari poput UV zraka, tlaka zraka, visine, pokreta tevršiti monitoring spavanja.

Osim toga, ova pametna narukvica omogućuje i spajanje na pametni telefon pa se tako možete i javiti na poziv, pogledati obavijesti o pristiglim porukama, podesiti podsjetnik ako predugo sjedite te pogledati vremensku prognozu, upravljati kamerom i podesiti alarm.

Sve što smo sada nabrojili više je nego dovoljno za praćenje vaših dnevnih aktivnosti, a sve to možete vizualno pogledati i ako instalirate aplikaciju za pametni telefon i spojite narukvicu s telefonom. Tako sve zabilježene tjelesne funkcije bit će sažete na jednom mjestu gdje možete dobiti nešto više informacija prikazanih narazumljiv i pregledan način.

Sve u svemu, dizajn narukvice prikladan je današnjem vremenu, a žarke boje pokazuju da se radi o sportskom satu. U nastavku možete pogledati i kratki video koji pokazuje nešto više informacija o narukvici. Podsjetimo još jednom, cijena ove narukvice je svega 22 dolara, što bi bilo oko 150 kuna, a što ne podliježe carini, tako da je to ujedno i cijena koju ćete platiti.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti