Sportski pametni sat F5 mjeri sve što će vam trebati za aktivnosti u prirodi

F5 je novi pametni sat koji je namijenjen sportašima, a koji ima razne senzore za sve vaše aktivnosti u prirodi.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 06.12.2017. / 07:35

F5 pametni sat (Foto: No. 1) (Foto: No. 1)

Sportski pametni sat F5 ima senzore za mjerenje otkucaja srca, termometar na zglobu ruke, mjerenje visine, koraka, spavanja, sjedenja, GPS, a uz to je i vodootporan te ima senzor za otisak prsta. Kao profesionalni sportski pametni sat, F5 ima i vrlo napredan algoritam koji pohranjuje razne sportske podatke, bilo da se bavite, hikingom, trčanjem, vožnjom bicikla, penjanjem, badmintonom, nogometom, košarkom ili čak trčanjem na traci.

Ako volite više slobodnog vremena provoditi u prirodi, tu će vam pomoći senzori za tlak zraka kao i visinu, te otkucaje srca, nešto što vam itekako dobro dođe na visinskim rutama.

Uz sve prije spomenuto, F5 ima i pametne obavijesti pa tako možete primati poruke s aplikacija poput WeChata, SMS-a, itd, a odlična stvar je što uređaj može na jednom punjenju izdržati čak tri tjedna.

Na kraju, prije nego što pogledate video ispod, spomenimo kako F5 nosi cijenu od samo 50 dolara, što je odlična cijena za uređaj poput ovog. Više informacija saznajte na službenim stranicama gdje se nalaze i linkovi na webshopove gdje možete uređaj naručiti.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti