Iako možda nismo toga bili svjesni, Facebook je već otprije svoju verziju aplikacije za iPad lansirao i to unutar aplikacije za iPhone.

Možda zvuči čudno, no unutar koda Facebook aplikacije za iPhone -- koja je nedavno i dobila novu verziju sa poboljšanjima poput send gumba za slanje komentara i chat -- nalazi se i kod za verziju za iPad koju je otkrio iOS entuzijast Marvin Bernal, a koji je to objavio i na svom Twitteru.

Iste se dočepao i novinar TechCruncha MG Siegler koji ne skriva oduševljenje nove aplikacije za koju ima samo riječi hvale, a koju možete pogledati i u slikama ispod.

Aplikaciju mogu isprobati svi no za to je potrebno nešto tehničkog znanja, pa oni koji su više upućeni u programiranje vjerojatno će naći put kako se dočepati nove aplikacije za iPad.

Tokom zadnje konferencije Facebooka, na kojoj je Zuckerberg predstavio nove video pozive, dizajn chata i grupne poruke, najavio je i kako kompanija sprema nešto u nadolazećim tjednima, a prema svemu sudeći jedna od tih stvari zasigurno će biti dugo očekivana aplikacija za iPad.

[smooth=id: 24; width:642; height:856;]

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju