Pripremite se na invaziju vijesti o novoj generaciji iPada, jer kako je Apple najavio, 7. ožujka predstavit će nešto što 'moramo vidjeti i dodrinuti'.

Novi Appleov proizvod, bilo da se on zove iPad 3 ili iPad HD, vjerojatno će biti i jedan od uređaja koji će stvoriti najviše buke na webu i u medijima općenito. Varijacija o novom iPad u ima bezbroj, neki nagađaju jedno, neki drugo, no ništa se sa sigurnošćnu ne može reći tako dugo dok se uređaj ne ugleda svijetlo dana.

M.I.C. Gadget sastavio je kratki video koji uspoređuje iPad 3 sa iPad 2, te njegove dimenzije i neke od karakteristika koje bi se mogle naći na novom iPadu. Valjda već svi znaju da je na pozivnici za medije Apple objavio sliku sa iPadom koji ima nema home gumb, nešto što svi Appleovi uređaji imaju, dok je na video ispod taj gumb ipak prikazan.

Bez obzira kako će novi iPad izgledati, odnoso hoće li imati bolju kameru, veću rezoluciju zaslona, bolji vijek trajanja baterije, A6 čip, itd., jedno je sigurno, a to je da će vrlo vjerojatno ovo biti najprodavaniji Appleov tablet.

Što vi mislite, može li Apple zaista objaviti ponovo revolucionarni tablet?

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju