Svjetsko prvenstvo u nogometu najbolje se prati s mini smart projektorom

Za one navijače kojima nijedan televizor nije dovoljno velik, HT je pripremio mini projektor koji mogu nositi sa sobom gdje god krenu.

Zimo Zimo | 23.05.2018. / 15:58

Mini projektor (Foto: HT) (Foto: HT)

Hrvatski Telekom pripremio je zanimljivu ponudu za sve one strastvene navijače koji odbrojavaju dane do početka Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji. 

Kako bi i oni navijači koji ne mogu uživo na stadionima pratiti utakmice mogli osjetiti atmosferu, HT je omogućio korisnicima da zbivanja prate bilo gdje uz prijenose na MAXtv-u i aplikaciji MAXtv To Go na novim inovativnim uređajima i s nizom pogodnosti.

Tako usluga Internet posvuda korisnicima omogućava da brzi internet nose gdje god žele, a u promotivnom razdoblju od 1. lipnja osigurava čak 60 GB mobilnog prometa za 49 kuna bez ugovorne obaveze. Korisnici Hrvatskog Telekoma moći će neograničeno uživati u uzbudljivim nogometnim susretima gdje god se nalazili, s obzirom da gledanje TV sadržaja NE troši ovih 60GB.

U specijalnoj limitiranoj ponudi od 25. svibnja, za navijače koji nogomet vole gledati u društvu, bez obzira na lokaciju Hrvatski Telekom nudi Mini smart projektor M6000.

Radi se o mobilnom projektoru s Android operativnim sustavom, uz koji dolazi i bežični miš, daljinski upravljač s baterijama i stalak te Alcatel MiFi uređaj koji osigurava Internet posvuda za do 15 povezanih uređaja.

Projektor funkcionira kao Android Box s instaliranim raznim aplikacijama, a korisnicima će najzanimljiviji biti YouTube i Gmail. Na uređaju se nalazi instalirana MAXtv To Go aplikacija, pa se utakmice mogu pratiti baš svugdje gdje ima svijetle površine, i dovoljno sjene, npr. na zidovima u kući i izvan nje. Osim toga, projektor je moguće bežično povezati s drugim uređajima, smartfonima i tabletima uključivo i iPhone/iPad, te s PC i Mac uređajima. Sadržaj se može gledati na dijagonali do tri metra.

Treći način korištenja je spajanje s televizorom sa HDMI kabelom, te i stariji TV tako postaju pametni. Zadnji način korištenja je emitiranje sadržaja preko USB-a (vanjski disk) gdje svoje serije ili filmove možete gledati na nikad većoj dijagonali.

U ponudi su i vrhunski tableti Samsung Galaxy Tab A 10.1 LTE i Alcatel A3 10'' 4G.

MAXtv je televizija hrvatskog nogometa, pa nam je želja i ovim partnerstvom, kao strastveni sponzor pridonijeti novim uspjesima naše reprezentacije. Prijenos cijeloga nogometnog spektakla i ove godine moći će se u cijelosti pratiti na MAXtv-u i na MAXtv To Go aplikaciji, a uz našu uslugu Internet posvuda i nove mobilne uređaje uistinu svim vatrenim navijačima omogućujemo da se ispred malih ekrana osjećaju kao dio publike na stadionu, istaknula je Nataša Rapaić, članica Uprave Hrvatskog Telekoma i glavna operativna direktorica za privatne korisnike.

Podsjetimo, najveće nogometno natjecanje u četvrtak 14. lipnja otvaraju domaćini Rusija i Saudijska Arabija, a hrvatska reprezentacija prvu će utakmicu igrati protiv Nigerije u subotu, 16. lipnja.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti