Tele2 predstavio nove božićne ponude, poklon od 1GB prometa svim korisnicima

Na današnjoj presici uz vožnju kartingom, Tele2 je predstavio nove pogodnosti za korisnike koje mogu očekivati u ovo predbožićno vrijeme.

Tomislav Ćuto Tomislav Ćuto | 18.11.2013. / 14:55

Tele2 predstavio nove božićne ponude, poklon od 1GB prometa svim korisnicima

Na današnjoj presici uz vožnju kartingom, Tele2 je predstavio nove pogodnosti za korisnike koje mogu očekivati u ovo predbožićno vrijeme.

Mobilni operater Tele2 poklanja svim svojim korisnicima dodatnih 1GB podatkvonog prometa za idućih godinu dana po punoj brzini, dok uz pretplatničke pakete s tarifama možete pronaći Galaxy S III, Galaxy Trend ili LG Optimus L7.

Za korisnike na bonove Tele2 ima posebnu ponudu s HTC-om Desire 200 i novi Tele2fon V5.

Za 99 kuna mjesečno postojeći i novi pretplatnici mogu birati između dva mobitela LG Optimus L7 ili Samsung Galaxy Trend, ponuda uz to uključuje 250 minuta razgovora, 250 SMS i 1GB prometa. Ako se pak odlučite za nešto bogatiji božićni poklon, za 199kn mjesečno možete dobiti Samsung Galaxy S III kojim ćete imat 1500 minuta prema drugim mrežama, neograničeno razgovaranje unutar Tele2 mreže, a moći ćete slati neograničeni broj SMS-a prema svim mrežama i 1GB prometa. 

Uz sve to  Tele2 poklanja 1GB dodatnog podatkvnog prometa u punoj brzini svim Tele2 korisnicima omogućit će nesmetano skidanje podataka. Ista ponuda dostupna je i poslovnim korisnicima. 

Tele2 je pripremio posebnu božićnu ponudu i za sve korisnike bonova. Tako da će i „bonaši“ moći surfati uz 1GB prometa dodatno. U božićnom paketu za korisnike bonova nalazi se HTC Desire 200,  dostupan za 855 kuna ili Tele2fon V5 dostupan za 995 kuna. Dodatna pogodnost za sve korisnike bonova je da će im uplaćeni iznos za mobitele biti vraćen u mjesečnim ratama, ukoliko mjesečno nadopunjuju račun bonom od minimalno 50 kuna. 

Ponuda traje do isteka zaliha.  Više o mobitelima i ostalim tarifama za privatne i poslovne korisnike možete doznati na www.tele2.hr

Za kraj, spomenimo samo da je naš Saša osvojio prvu nagradu u vožnji kartingom te time osvojio Samsung Galaxy S III.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti