Nakon što je nominiran za nekolicinu nagrada na ovogdišnjim Golden Globe Awards, 'The Social Network' pokupio je čak četiri nagrade.

Na jučer održanim Golden Globe Awards, film o Facebooku osvojio je nagrade za najbolji film (u dramskoj kategoriji), scenarij (Aaron Sorkin), glazba (Trent Reznor) i za najboljeg redatelja (David Fincher).

Nakon što podijeljene nagrade na Golden Globesu, scenarist Aaron Sorkin uzeo je trenutak kako bi istaknuo da je prva scena sa filma, u kojoj Mark dolazi do djevojke Rooney Mare, pogrešna te kako je Mark odličan poduzetnik i vizionar.

Inače, Golden Globe nagrade prilično su točne refleksije onoga što će se događati na Oscaru, stoge ovo je velika nagrada za film koji je objavio Sony Pictures, piše TechCrunch. Academy Award nominacije održat će se 25. siječnja.

Iako je film bio nominiran u 6 kategorija u dvije nije uspio pokupiti nagradu, a to su kategorija najboljeg sporednog glumca (Andrew Garfield) gdje je nagradu osvojio Christian Bale u filmu Fighter, te najbolji dramski glumac (Jesse Eisenberg) gdje je nagradu osvojio Colin Firth u filmu King's Speech.

Jeste li vi pogledatli film? Mislite li da je zaslužio sve te nagrade?

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju