Tri pametna telefona koji će uokviriti vaše najbolje trenutke u novogodišnjoj noći

Vrhunski pametni telefoni dobar su odabir u svako godišnje doba, a u ovo čarobno vrijeme razloga je još i više

PR | 27.12.2022. / 11:30

PR (Foto: PR)

365 dana je u godini, no samo je jedna noć kraljica – novogodišnja noć. Dok su blagdani koji joj prethode uglavnom okrenuti obitelji i najmilijima te su fokusirani na kolače, darove i obiteljsku atmosferu, novogodišnja noć vrijeme je najboljih tuluma, slavlja, novih odluka i zabave. To je večer kad mnogi od nas pomno biraju svoje outfite, planiraju, spremaju kućne zabave ili putuju dočekati ovaj poseban trenutak na nekom uzbudljivom ili popularnom mjestu. I dok su sjećanja lijep način da ponovno iskusimo neke od najzabavnijih trenutaka i tuluma, dobre fotografije omogućuju nam da dašak novogodišnje noći uzmemo sa sobom i nakon zore. Upravo zato, Samsung Galaxy S22 serija pametnih telefona okuplja tri vrhunska uređaja – Galaxy S22, S22+ te perjanicu serije Galaxy S22 Ultra, a sva tri uređaja opremljena su vrhunskim kamerama uz koje možete biti sigurni da ćete uhvatiti sve bitne trenutke, čak i u mračnim uvjetima.

PR (Foto: PR)


Uhvatite najbolje trenutke u novogodišnjoj noći


Mnogima od nas kamere su postale jedan od najbitnijih segmenata naših pametnih telefona. One nam omogućavaju da svoj vrhunski fotić uvijek imamo na dohvat ruke i da smo spremni za svaku planiranu i neplaniranu fotografiju. Samsung Galaxy S22 serija pametnih telefona uz brojne odlične i inovativne značajke može se pohvaliti i moćnim kamerama, uklopljenim u elegantan dizajn S22 serije. Galaxy S22 Ultra, predvodnik S22 serije, na poleđini uređaja ima čak četiri kamere, a glavna je opremljena 108MP senzorom s faznim i laserskim autofokusom te objektivom s OIS stabilizacijom. Uz nju Galaxy S22 Ultra ima još dvije optički stabilizirane telefoto kamere s 10MP senzorima, pri čemu jedna od njih nudi 3x, a druga, zahvaljujući periskopskom objektivu čak 10x optičko povećanje pa s ovim telefonom ništa nije predaleko. Četvrta kamera je 12MP ultra-široka kamera koja omogućava izrazito širok kadar kad u njega treba smjestiti cijelo društvo ili obuhvatiti cijelu prostoriju kako bi na fotografiji uhvatili sve božićne ukrase i lampice. Tu kameru Galaxy S22 Ultra koristi i za fantastične makro fotografije sa samo nekoliko centimetara od subjekta, što može biti savršeno npr. u trenutku kad fotografirate neki zgodan detalj na novogodišnjem outfitu. Oštre i jasne fotografije i videozapisi kojem putem Galaxy S22 pametnih telefona možete kreirati i danju i noću, odličan su način za čuvanje iskustava koja su vas inspirirala, a koje putem fotografija i videa možete ponovno proživjeti. S najvećim senzor pikselom ikad, kamere ovog pametnog telefona omogućavaju objektivima da obrade više svjetla i podataka, da biste dobiti spektakularne i detaljne fotografije i videozapise. Kamera omogućava povećanje razine svjetline ili zatamnjenja fotografija, prilagoditi balans bijele boje za toplije ili hladnije tonove fotografije, kao i ručno fokusirati glavni dio kadra. Uz to Vision Booster tehnologija daje mogućnost da vaš pametni telefon inteligentno prilagodi razinu svjetline kako biste sve na ekranu uvijek mogli vidjeti na optimalnoj razini – kakvo god pozadinsko osvijetljene bilo.

PR (Foto: PR)


Svatko tko je kroz objektiv kamere poželio napraviti foto kolaž tuluma ili noćne zabave zna jednu stvar – fotografiranje noću ili u mračnim uvjetima i nije baš najlakše. I dok noć često predstavlja izazovan kontekst za fotografiranje, Galaxy S22 pametni telefoni ljestvicu kvalitete pri snimanju u zahtjevnim uvjetima podižu na još višu razinu. Uz Nightography značajku, Galaxy S22 modeli potpomognuti umjetnom inteligencijom munjevito uzastopno okidaju više fotografija, koje potom inteligentno kombiniraju i izvlače iz kadra maksimum svjetla i detalja kako bi vaše noćne fotografije bile ispunjene jasnim detaljima i bojama.

PR (Foto: PR)


Uz to, ovi pametni telefoni izrađeni su od Armor Aluminum materijala – najčvršćeg aluminijskog okvira i opremljeni najnovijim Corning Gorilla Glass Victus+ zaštitnim staklom koje će zaštiti uređaje od grebanja i slučajnih padova s prednje i stražnje strane, što je definitivno prednost u situacijama kao što su razuzdani tulumi, gdje se lako može dogoditi da telefon slučajno padne.

PR (Foto: PR)

Vrhunski pametni telefoni dobar su odabir u svako godišnje doba, a u ovo čarobno vrijeme razloga je još i više. Uz sezonu darova, sada je i idealna prilika da za ove blagdane poklonite sebi ili najmilijima novi Galaxy Z Flip4 ili Galaxy Z Fold4, jer je Samsung osigurao da svi koji unutar promotivnog perioda kupe neki od navedenih pametnih telefona dobiju i Galaxy Watch5 Pro pametni sat. Za ovaj fantastičan poklon potrebno je posjetiti jedu od Samsung Pop Up lokacija, a također ćete moći ostvariti i do 30% popusta na dodatnu opremu. Promocija traje do 31.12.2022., a više informacija možeš pronaći na poveznici.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti