Tumblr unaprijedio način kako prilagoditi vaš blog

Tumblr je moćna platforma, što pokazuju i zadnje vijesti da stranica ima 72 milijuna posjetitelja mjesečno, te je nedavno dobio novu investiciju

Zimo Zimo Zimo | 06.10.2011. / 19:43

Tumblr unaprijedio način kako prilagoditi vaš blog

Tumblr je moćna platforma, što pokazuju i zadnje vijesti da stranica ima 72 milijuna posjetitelja mjesečno, te je nedavno dobio novu investiciju od 85 milijuna dolara.

Osim broja od 72 milijuna posjetitelja mjesečno, na Tumblru ima preko 30 milijuna blogova, te preko 10 milijardi postova. Ranije smo već pisali o još nekim zanimljivim informacijama glede Tumblra, stoga možete pogledati post gdje se nalaze i preporuke Tumblr blogova koje trebate pratiti.

Danas je Tumblr na svom blogu objavio kako su unaprijedili način instalacije tema, te olakšali korisnicima prilagodbu iste. Teme su od sada organizirane prema kategorijama, možete ih pregledavati u realnom vremenu, a ukoliko znate nešto više o kodiranju i za vas postoji posebna kategorija.

'Nikad nije bilo lakše i brže vaš blog učiniti vašim.' ističu iz kompanije koji navode kako će korisnici sa Internet Explorerom još uvijek viđati stari način prilagodbe dok se do kraja ne istestira novi način.

Izbornik, koji se pojavljuje s lijeve strane, nalikuje na izbornike na iPadu i stvarno olakšava korisnicima da odaberu jednu od hrpu tema koje se nalaze na Tumblru. Ako ste zaljubljenik u ovu platformu, novi način izbora tema će vam se definitivno svidjeti.

Imate Tumblr? Pratite i ZIMO.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti