Svi fanovi Applea od sada mogu na stranicama iberza.com pronaći nove informacije kao i oglasnik na kojem možete prodavati ili kupovati Appleove proizvode. 

Svim novim oglašivačima, iBerza nudi 1.000 dinara bonus kredita koji se može iskoristiti za postavljanje poruke o prodaji. Ovaj portal zamijenjen je domaćoj publici, pravnim i fizičkim osobama, a sama stranica sastoji se od oglasa, magazina, dileri i servisi, te informacija o popustima. 

Magazin je mjesto gdje možete pronaći sve novosti o Appleu, a zahvaljujući velikoj bazi podataka, omogućena je vrlo jednostavna i brzi postavka oglasa za onog koji prodaje, kao i napredna i laka pretraga onog koji kupuje neki proizvod. 

“Ovim načinom želimo približiti Apple brand domaćim korisnicima čineći dostupnim sve u vezi sa ovim proizvodima. U ovom trenutku portal je namijenjen tržištu Srbije, a za regiju smo ponudili i opciju franšize o čemu više možete pročitati na ovom linku.”, ističu pokretači ovog projekta. 

iBerza nije autorizirani prodavač Applea i ne prodaje njihove proizvode, a više informacija o samom projektu možete pronaći na ovom linku.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju