Uber u Zagrebu predstavio svoju premium uslugu Black

Nova luksuzna usluga osigurava visoke standarde kvalitete, a sva vozila dovoljno su prostrana i za najzahtjevnije korisnike.

Martina Čizmić | 20.02.2020. / 12:03

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Uberovi korisnici u Zagrebu od danas imaju mogućnost odabrati njihovu premium uslugu. Nova opcija Black sadrži sve pogodnosti usluge Comfort, kao što su mogućnost isticanja korisničkih preferencija u vezi s temperaturom u vozilu i razgovora s vozačima te korisnicima nudi uslugu još veću kvalitetu uz opciju najave vozaču ako putujete s vrećicama ili prtljagom.

 

Svi oni koji žele iskusiti putovanje u Tesli Model S, Jaguaru I-PACE-a, raznim luksuznim modelima Mercedesa ili nekog drugog proizvođača, tijekom naručivanja sada mogu odabrati uslugu Black, nakon čega će na raspolaganje dobiti i mogućnost isticanja svojih preferencija. Svi automobili na usluzi Black bit će tamne boje, a garancija visoke razine kvalitete pružene usluge su i vozači s minimalnim prosječnim ocjenama iznad 4,9 te s preko 1000 odrađenih vožnji.

 

Naravno, premium usluga dolazi i po nešto većoj cijeni. Tako naknada za početak vožnje kod Black usluge naplaćuje se 12 kuna, dodatni kilometar košta 7,20 kuna, minuta vožnje iznosi 1,20 kuna, dok je minimalan iznos vožnje 26 kuna. Nova luksuzna usluga osigurava visoke standarde kvalitete, a sva vozila dovoljno su prostrana i za najzahtjevnije korisnike.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti