Udahnite svojem Android pametnom telefonu sasvim novi izgled

Personalizacija smartphonea na Android OS-a iz dana u dan poprima nove obrise, koji naše telefone pretvaraju u unikatne, a mi smo za vas pronašli aplikaciju koja će vam ponuditi nešto sasvim novo.

Tomislav Ćuto Tomislav Ćuto | 25.10.2013. / 21:10

Udahnite svojem Android pametnom telefonu sasvim novi izgled

Personalizacija smartphonea na Android OS-a iz dana u dan poprima nove obrise, koji naše telefone pretvaraju u unikatne, a mi smo za vas pronašli aplikaciju koja će vam ponuditi nešto sasvim novo. 

Themer je još uvijek u beta fazi, ali ako su vam dosadili brojni ROM-ovi raznih developerskih timova, svakako vam preporučamo da isprobate ovu aplikaciju. Stvar zapravo funkcionira kao bilo koju drugi launcher, ali Themer će doista vašem uređaju napraviti "facelifting" kakav nijedan drugi ROM ne može ili barem mi ne znamo za njega.

Da biste instalirati Themer, dovoljno je da ga preuzmete sa GooglePlay dućana i nakon toga posjetite službenu stranicu gdje ćete preuzeti aktivacijski kod koji je besplatan. Developeri koji stoje iza ovog zaista zgodnog i posebnog komada softvera upozoravaju kako je moguće očekivati potencijalne probleme kod pristupa serveru, jer još uvijek "nemaju love za dedicated server".

Ali, dobra je vijest, ako i imate problema, dečki iz MyColorScreen kompanije, koja je razvila Themer imaju fantastičnu podršku. Imali smo problema kod aktivacije, kontaktirali ih i za manje od sat vremena riješili su problem i moramo priznati da takvu ekspeditivnost doista nismo očekivali. 

Ako postoji dobra, moramo vam priopćiti i loše vijesti, prva je da Themer podržava samo uređaje koji imaju Android 4.1 ili višu verziju. To, vjerujemo, većini korisnika Androida neće biti problem, ali bi se mogli razočarati oni čiji uređaji nisu podržani. Dakle, Themer se za sada ne može instalirati na niti jedan tablet uređaj, stoga nemojte ni pokušavati. Također, uređaji s rezolucijom 320x480 i 480x854 ne rade, pa svakako provjerite vašu rezoluciju prije nego se odlučite na eventualno instaliranje.

I na kraju, u nastavku je popis smartphonea koji također ne podržavaju instaliranje Themera, iako developeri poručuju kako će se u budućnosti aplikacija nadograđivati i podržavati sve više uređaja.

- Daytona Orange
- Galaxy Young s6310
- HTC Explorer
- Huawei Ascend Mate
- Huawei G510
- Huawei  U8860 Honor
- Karbonn S2 Titanium
- LG Ms770
- LG Optimus G
- LG Optimus G E790
- LG Optimus L5 E610
- LG Optimus Me P350
- Micromax A110 Canvas 2
- Micromax A88
- Meizu MX2 
- Motorola Defy
- Motorola Razr D1
- Motorola Razr D3
- Pantech Pocket P9060
- Samsung Galaxy Note 1 (N7000, Samsung I9220)
- Sony Xperia Arc
- Sony Xperia Arc S
- Sony Xperia E
- Sony Xperia Go
- Sony Xperia J
- Sony Xperia L
- Sony Xperia M
- Sony Xperia Neo
- Sony Xperia Tipo
- Sony Xperia U
- Sony Xperia Z Ultra

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti