Uz ovakav luksuzan kamper, kuća vam nije niti potrebna!

Romotow je kamper, odnosno mobilna kućica s posebnim mehanizmom proširenja centralnog dijela, dok se pritiskom samo na jednu tipku okvir pretvara u terasu.

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 03.09.2018. / 17:02

Galerija

Kada kupujete stan ili kuću, vezujete se uz određeni grad, kvart i sve dobro i loše što taj kvart nudi, no umjesto da godine provedete na istom mjestu okruženi istim zgradama i ljudima, zašto ne bi svakog tjedna ili mjeseca mijenjali adresu i živjeli ne samo u različitim gradovima, već i u različitim državama.

Zahvaljujući kamperu, odnosno prikolici ili mobilnoj kućici (kako god je želite nazvati) Romotow T18 vaš dom zaista može biti bilo gdje na svijetu. Ovaj luksuzni kamper, kako to možete zaključiti iz slika, ipak nije za svakoga – iako njegova cijena još nije poznata, jasno je kako je namijenjen klijenteli debelih džepova. Ako imate novaca i avanturističkog duha, Romotow T18 možete prednaručiti već danas, a njegova proizvodnja trebala bi početi za nekoliko mjeseci.

Romotow T18 (Izvor: W2/Profimedia)

Ono po čemu je ova mobilna kućica specifična jest mogućnost njenog proširenja pritiskom na samo jednu tipku – nakon toga centralni dio kućice se pomiče, dok njen okvir ostaje na istom mjestu. Zahvaljujući ovom zanimljivom i inovativnom pristupu moguće je dobiti i pravu terasu koja je dio samog kampera i koja se čini idealnom za obiteljska druženja, ispijanja kava i ručkove.

Osim što može biti privremeni (ili čak stalni) dom avanturistima, Romotow T18 može se iskoristiti i za druge namjene – npr. kao mobilna trgovina, promotivno vozilo ili štand, vozilo za prodaju hrane, sladoleda itd.

Dizajnerski potpis ovog kamera dala je novozelandska dizajnerska kompanija W2, a s njegovim razvojem počeli su još prije šest godina. Rezultat je vidljiv na priloženim slikama te je riječ o fantastično dizajniranom i inovativnom kamperu u kojem bi rado proveli godišnji odmor, dok bi neki u ovom luksuzu možda pronašli i svoj novi dom.

Izvor: Profimedia
 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti