Jedan od vodećih email servisa Yahoo! u narednim će tjednima objaviti svoj novi, unaprijeđeni i ubrzani web mail servis.

Yahoo!, koji se bori sa financijama još uvijek drži velik dio korisnika na svojem email servisu koji unatoč brojki od 277 milijuna korisnika bilježi pad za 3 milijuna u odnosu na prošlu godinu.

Naime, u narednim tjednima Yahoo! će objaviti novi, inače besplatan, email servis koji će omogućiti ažuriranje na Facebooku i Twitteru unutar samog servisa, a novi servis navodno će biti dvostruko brži u odnosu na sadašnji te će imati mogućnost slanja privitaka veličine do 100Mb.

Osim navedenih značajki, Yahoo! će imati poboljšanu kontrolu za spam emailove te mogućnost chata sa prijateljima prilikom logiranja na Facebook.

Trenutno, Yahoo! još je uvijek u prednosti po broju korisnika nad Gmailom koji ima oko 220 milijuna korisnika diljem svijeta, te je u odnosnu na proteklu godinu zabilježio porast od 43 milijuna korisnika.

Hotmail je još uvijek najpopularniji email servis sa 327 milijuna korisnika, no i Microsoft bilježi pad broja korisnika za 8 posto, odnosno 27 milijuna korisnika manje koristi Hotmail u odnosu na prošlu godinu.

Koristite li Yahoo email? Što mislite o njemu i mislite li da je ovo dobar potez za Yahoo!?

Via HuffingtonPost

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju