Samsungov flagship telefon proglašen najboljim pametnim telefonom na MWC-u

Android pametni telefon sa širokim rasponom značajki, zapanjujućim AMOLED zaslonom, najboljim kamerama u svojoj klasi te još mnogo toga, dostojan je pobjednik kategorije najboljih pametnih telefona 2021. godine, izjavio je stručni žiri.

Martina Čizmić | 02.07.2021. / 17:08

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Tijekom svakog Mobile World Congresa (MWC) koji se održava u Barceloni, nagrađuju se najbolji uređaji i proizvođači u svijetu mobilnih uređaja. Iako je MWC ove godine bio u nešto izmijenjenom obliku i nešto kasnije no inače, ipak su dodijeljene godišnje GLOMO nagrade koje priznaju hardware, software i usluge koje širom svijeta potiču na inovativnost u industriji mobilnih uređaja. 

Tako je Samsung Galaxy S21 Ultra 5G pametni telefon pobijedio u kategoriji najboljih pametnih telefona na Global Mobile Awards (GLOMO Awards),

Android pametni telefon sa širokim rasponom značajki, zapanjujućim AMOLED zaslonom, najboljim kamerama u svojoj klasi te još mnogo toga, dostojan je pobjednik kategorije najboljih pametnih telefona 2021. godine, izjavio je stručni žiri.

U uži izbor ove kategoriju ušao je i Samsung Galaxy S20 FE, koji je značajke vodećeg Galaxy S20 pametnog telefona približio još većem broju korisnika, uključujući nevjerojatnu AI kameru i prekrasan Infinity-O 120Hz zaslon.

Čast nam je što smo u takvoj natjecateljskoj kategoriji prepoznati tijekom ovogodišnje dodjele GLOMO. Potrebe korisnika koje su raznolike i dinamične mijenjaju se i nastavljaju rasti, stoga smo posvećeni razvoju uređaja koje korisnici širom svijeta vole. Samsung ima dugu i ponosnu povijest inovativnosti te smo ustrajni u isporučivanju uređaja koji udovoljavaju potrebama naših korisnika, sada i u budućnosti, rekla je Stephanie Choi, voditeljica marketinga u segmentu poslovanja s mobilnim komunikacijama, Samsung Electronics.

Među nagrađenima su još i ARM za svoj razvoj procesora za mobilne uređaje te Vodafon za najbolji povezan uređaj. Sve dobitnike u svim kategorijama možete provjeriti na službenim stranicama MWC-a

Čestitamo svim pobjednicima i nominiranima za GSMA-ove GLOMO nagrade 2021. godine. S obzirom na izazovne okolnosti s kojima se suočavamo posljednjih 15 mjeseci, od velike je važnosti da se okupimo kako bismo prepoznali nevjerojatne inovacije i domišljatost koja oblikuje našu indurstiju, ali i pozitivno utječe na svijet oko nas, zaključio je John Hoffman, izvršni direktor, GSMA Ltd.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti