Poslovni blog BusinessInsider prenio je listu trendova za 2011. koju je sastavila marketinška agencija JWT Intelligence. Tehnologija, gradovi, gadgeti, kuće, osobe, samo su neke od trendova za 2011.

Nova televizija Oprah Winfrey, glumice i glumci, skeniranje putem QR kodova, privatna putovanja u svemir, video pozivi na mobilnim uređajima, samo su neke od 100 predviđanja koje bi nas mogle uloviti u ovoj novoj i po svemu sudeći, uzbudljivoj 2011. godini.

Mnogo stvari koje su predvidjeli iz JWT agencije, usmjerene su prema tehnologiji koju sve više prihvaćamo, te samim time uranjamo u digitalni svijet. Porast broja tableta za djecu na tržištu kao i razvoj novih futurstičkih tehnologija poput 3D printanja, virutalnih zrcala, dio su trendova za ovu godinu.

Pamteniji web i porast oglašavanja na Facebooku, aplikacije na mobilnim telefonima i sve društveniji web preglednici još su jedan segment koji nas čeka, a osim tehnologije tu su i ljudi iz pop kulture, sporta, arhitekture, mode i ostalih segmenta koji će oblikovati trentove u bliskoj budućnosti.

Pogledajte listu svih 100 predviđanja u slideovima ispod.

Što mislite o ovim predviđanjima?

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju