17 postova koje ste možda propustili ovaj tjedan

Što reći, Harlem Shake ne da je potresao glazbenu industriju već i kompletan web, gotovo svaki ured — pa tako i naš.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 24.02.2013. / 16:05

17 postova koje ste možda propustili ovaj tjedan

Što reći, Harlem Shake ne da je potresao glazbenu industriju već i kompletan web, gotovo svaki ured — pa tako i naš.

Odlučili smo se na nesvakidašnji potez i napravili smo svoju verziju Harlem Shake videa. No, to nije najvažnija vijest tjedna — već prema našem mišljenju jest lansiranje nove generacije PlayStationa koja je ostala 'u zraku', naime nismo vidjeli kako zapravo izgleda konzola niti koliko će biti cijena iste.

Nadalje, suosnivač Applea Steve Wozniak ovog ljeta stiže u Hrvatsku, točnije Rijeku, a svakako preporučamo i da pročitate novi nastavak startup škole koju piše Saša Cvetojević.

Uglavnom, ako ste bilo što propustili ovaj tjedan, evo prilike da pogledate koje su bile aktualne teme.

 

Potvrđeno: Steve Wozniak na ljeto stiže u Rijeku

  • Suosnivač Apple i čovjek koji je revolucionarao PC industriju uz pomoć svog kolege Stevea Jobsa, stiže ovo ljeto u Rijeku, potvrdili su iz muzeja PEEK&POKE.

Kako su 1967. predvidjeli 21. stoljeće [VIDEO]

  • Ovaj kratki video CBS-ov emisije 'The 21st Century' predviđa budućnost i ured u kući 40-ak godina kasnije.

mVijesti od sada čitajte i na vašem Androidu

  • Aplikacija koja omogućuje praćenje vijesti na jednom uređaju i na jednom mjestu — mVijesti od danas je dostupna i za korisnike s Android uređajima.

Startup škola by Saša Cvetojević [5/7] 

  • Ideje vas i dalje pucaju i to svakodnevno. Tek sad kad ste počeli s poslom, otvaraju se novi horizonti. Mogli bi i ovo. Vidi onaj radi i ono.

Izvori tvrde: Galaxy S4 definitivno će biti predstavljen 14. ožujka, poznate su i specifikacije

  • Jučer se na Twitteru pojavila informacija koja ukazuje na predstavljanje najnovijeg Samsungovog iz Galaxy S serije

HTC objavio novi smartphone — HTC One

  • Kao što je bilo za očekivati, HTC je objavio svoj novi 4.7 inčni pametni telefon koji nosi naziv One.

Projekt 'olovka za 3D print' u samo nekoliko sati prikupila 30.000 dolara na Kickstarteru

  • 3D print je veliki biznis. Printeri postaju sve manji i jeftiniji, a neki su došli na ideju da napravi i olovku pomoću koje je moguće raditi 3D print.

Najgori intervju za posao događa se u Heinekenu [VIDEO]

  • Zamislite da idete na intervju za posao i vaš voditelj intervjua vas vodi za ruku do njegova ureda. Tijekom vođenja razgovora on doživi (lažni) srčani udar. Što ćete napraviti u toj situaciji? Odluke koje donosite donose razliku između života i smrti. Upravo jedna takva reklama pojavila se u Heinekenovoj produkciji.

Stigao novi video snimljen Googleovim naočalama

  • Nakon što su prošle godine predstavili viđenje budućnosti kroz svoje naočale, Google je danas objavio novi video koji prikazuje mogućnosti koje pružaju ove naočale.

PlayStation 4 'ispod haube' – saznajte Sonyjevu definiciju next-gena

  • Sony je zbilja loš u čuvanju tajni. Većina glasina koja je isplavala na površinu prije velike presice u New Yorku na kraju se pokazala točnima.

Poznate točne tehničke specifikacije PlayStationa 4

  • Normalno da ćemo još pisati o PlayStationu 4. Iako smo se već na neki način osvrnuli na onaj tehnički dio priče Sonyjeve nove konzole, vjerujemo kako će vas zanimati detaljne specifikacije nečega što bi trebao biti famozni 'next-gen'

I ZIMO ima svoj Harlem Shake [VIDEO]

  • Fenomen na društvenim mrežama zvan 'Harlem Shake' doslovno je postao nezaobilazan u svakom uredu, TV-u, pa čak i u vojsci.

Pogledajte panoramu koja je oborila svjetski rekord: 360 stupnjeva, 320 gigapiksela i 48640 fotografija Londona

  • Oboren je rekord najveće svjetske panoramske fotografije - objavljena je nova panorama Londona, dostupna online i fotografirana s vrha kultnog BT Towera u Londonu prošle godine.

Google službeno objavio Chromebook Pixel [VIDEO]

  • Izgleda kako je video koji je ranije procurio na web bio dobra uvertira u Chromebook Pixel, novi prijenosnik iz Googlea.

Kako izgleda bijeg iz Sjeverne Koreje [VIDEO]

  • Pogled izvana u Sjevernu Koreju uglavnom se svodi na Kim Jonga Il i Kim Jong Una, a zemlja se u medijima najčešće javlja zbog političkih, vojnih ili humanitarnih problema

Google Chrome stigao do verzije broj 25

  • Eto nam još jedne nove verzije Google Chromea. Za razliku od nekoliko ranijih verzija, ova inačica ponajviše se odnosi na neke nove mogućnosti za krajnjeg korisnika pa ćemo sve relevantno pokušati spomenuti u nastavku teksta. Krenimo redom.

Pogledajte trailer za treću sezonu Game of Thrones [VIDEO]

  • Napokon smo dočekali i službeni trailer za treću sezonu Game of Thrones. Nakon zagonetne najave treće sezone koja se na internetu pojavila prije nešto više od mjesec dana, u kojoj je gavran s tri oka bio u letu nad modernim gradovima, HBO je danas objavio i službeni trailer za svoju popularnu TV seriju.
Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti