300 inovativnih ravnatelja i profesora raspravlja o Suvremenim tehnologijama u obrazovanju

STO 2018 obuhvatit će niz predavanja i radionica s temom strategije uvođenja informacijsko-komunikacijske tehnologije u škole.

Martina Čizmić | 10.04.2018. / 11:46

Suvremene tehnologije u obrazovanju (Foto: Carnet) (Foto: Carnet)

Hrvatska akademska i istraživačka mreža – CARNET u suradnji sa Sveučilištem u Zadru organizira 10. i 11. travnja peti po redu skup Suvremene tehnologije u obrazovanju – STO 2018.

Dvodnevno događanje okupit će više od 300 sudionika, a namijenjeno je ravnateljima škola koje sudjeluju u pilot-projektu "e-Škole: Uspostava sustava razvoja digitalno zrelih škola (pilot-projekt)", studentima poslijediplomskog specijalističkog studija Vođenje i upravljanje odgojno-obrazovnom ustanovom, profesorima i studentima učiteljskih fakulteta i fakulteta s nastavničkim smjerovima.

STO 2018 obuhvatit će niz predavanja i radionica s temom strategije uvođenja informacijsko-komunikacijske tehnologije u škole, poučavanja i učenja u 21. stoljeću te primjene IKT-a u nastavi.

Sudionici će oba dana skupa imati priliku vidjeti i konkretne primjere iz nastavničke prakse te komunicirati s inovativnim nastavnicima koji u svojoj svakodnevnoj praksi primjenjuju tehnologiju kao podršku nastavnim aktivnostima s učenicima.

Više informacija o programu STO 2018 potražite na poveznici.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti