5 gadgeta koji vam trebaju ovog ljeta

Ljeto je pred vratima i polako je vrijeme da se pripremimo za toplo vrijeme, more, zabavu i akciju.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 30.05.2016. / 17:31

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

S obzirom da danas živimo u vremenima kada sve obilježimo bilo slikom ili videom, šteta bi bilo da ovo ljeto provedete na nekoj avanturi ili predivnom okruženju, a da to pritom ne zabilježite.

Iako bi se na ovih pet gadgeta moglo potrošiti pravo bogatstvo, mi smo iz ponude izvukli normalnije cijene, a da opet gadgeti budu zadovoljavajuće kvalitete i performansi.

1. LED lampa protiv komaraca — 2.59$

Niti jedno ljeto nije zabavno ako vas izgrizu komarci, stoga pravo je vrijeme da se opremite uređajem koji će uništiti komarce, a vama pružiti lagodnu večer bez zujanja.

2. Akcijska kamera — 67$

Iako svi imamo pametne telefone, neke stvari je teško snimiti mobitelom, primjerice skijanje na vodi, ludu vožnju na luftiću koji je zavezan za gliser ili pak pogled iz padobrana.

3. Selfie stick — 5.49$

Nećete valjda otići na more bez selfie sticka? To bi zaista bila šteta. No iako se može bez njega, ovaj je gadget svakako vrlo dobra investicija i praktična stvar koja će vam poslužiti da video i fotke budu još bolje

4. Luftić — 11.19$

Upravo tako, more bez luftića nije pravo more. Nema ljepšeg nego se zavaliti na predivno more, sunce i plutati po laganim valovima, zar ne?

5. Bežični zvučnik — 22.99$

Zabava na terasi je uvijek bolja uz glazbu, no da ne biste imali neki bezvezni zvuk iz vašeg mobitela, uz ovaj zvučnik možete se dobro opremiti i slušati ono što vam je volja, i to bežično. Gdje ćete bolje od ovog.

Iako su ovo samo neki “osnovni” gadgeti, još više gadgeta možete pronaći na ovom linku. Ako se odlučite za nešto od ovih gadgeta morate požuriti jer vam pošiljka putuje i do tri tjedna.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti