8 veličanstvenih: Najveći naslovi koje očekujemo u listopadu

Koju igru vi najviše iščekujete?

Monika Nožić Monika Nožinić | 07.10.2017. / 09:01

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Rujan je već iza nas i, osim toga što je prvi jesenski mjesec, on je bio i mjesec u kojem smo dobili ovogodišnja izdanja sportskih igara i druge igre koje su nas polako uvodile u ono što nas očekuje u listopadu. Pred nama je mjesec s brojnim AAA naslovima velikih kompanija, a za vas smo pripremili listu najvažnijih igara u listopadu kako biste imali uvid u to što vas i kad očekuje.

Middle-Earth: Shadow of War – 10. listopad – PC, PS4, Xbox One

Jedna od najiščekivanijih i ujedno jedna od igara za koju je vezano najviše kontroverzi u 2017. godini definitivno je Middle-Earth: Shadow of War, nastavak Shadow of Mordor iz 2014. godine. Monolith je unaprijedio čuveni Nemesis sustav koji sada donosi jedinstveno iskustvo za svakog igrača, a među novinama postoji i mogućnost okupljanja vojske orkova i drugih stvorenja te vođenja otvorenog rata protiv Saurona. Nadamo se da nas sada očekuje odlična kampanja s puno boljim završetkom od prethodnika.

The Evil Within 2 – 13. listopad – PC, PS4, Xbox One

Još jedan nastavak dolazi baš na petak 13.. Riječ je o remek djelu Shinjija Mikamija, majstora horora, u kojem već poznati glavni lik, Sebastian Castellanos, nastavlja potragu za izgubljenom kćerkom u još uvrnutijem STEM svijetu, sa još uvrnutijim čudovištima, ali i drugim ljudima koji mogu pomoći ili pak stati na put Sebastijanu.

ELEX – 17. listopad – PC, PS4, Xbox One

Znanstveno-fantastični RPG izdavača THQ Nordic donosi zanimljivu priču s mješavinom futurizma, ali i srednjovjekovnih odličja, gdje igrači moraju koristiti i vatreno i hladno oružje kako bi došli do malih količina ELEX-a, resursa koji je na planetu dospio razornim meteorom.

South Park: The Fractured But Whole – 17. listopad – PC, PS4, Xbox One

Nedavno nas je Ubisoft obavijestio da je South Park: The Fractured But Whole ušao u zlatnu fazu produkcije, što znači da nema više odlaganja i da je ovaj datum izlaska konačan. Družina iz malenog gradića je na pomolu novog sukoba, ovaj put kao liga superheroja, a pred igračima su unaprijeđene opcije kustomizacije (odabir pola i boje kože), koje će utjecati na samo iskustvo igrača. Za razliku od The Stick of Truth, iza ove igre u potpunosti stoji Ubisoft, a ne i Obsidian Entertainment, majstori RPG naslova.

Destiny 2 – 24. listopad – PC

Drugi nastavak Sudbine konačno stiže na PC. Iako nešto kasnije od konzolnih izdanja, bit će jako zanimljivo iskusiti odličnu igru u 4K rezoluciji i 60 sličica u sekundi. Igrači, kao i u prethodnom dijelu, preuzimaju uloge čuvara u brojnim pohodima s drugim igračima ili samostalno. Destiny 2 ujedno je i prva igra koja će se preuzimati sa Blizzardovog Battle.net klijenta, iako ne dolazi iz ove kompanije.

Super Mario Odyssey – 27. listopad – Nintendo Switch

Super Mario se vraća na velika vrata s istom misijom kao i do sada – spasiti princezu. Naš superjunak će tijekom svoje odiseje obići brojne svjetove, poznate kao Kraljevstva, u društvu magičnog šešira koji može preuzeti kontrolu nad neprijateljima, pa čak i dinosaurusom. Nintendo u Odyssey naslovu u potpunosti koristi mogućnosti svoje konzole sa prekrasno kreiranim svijetom i odličnom pričom.

Assassin’s Creed: Origins – 27. listopad za PC, PS4, Xbox One

Nakon kraće pauze, poznati serijal o ubojicama iz sjene vraća se na velika vrata. Sada pratimo sam nastanak bratstva, smješten u drevnom Egiptu. Glavni lik Bayek mora se suočiti s mračnim silama koje prijete povlaštenom stanovništvu. Assassin’s Creed: Origins od svojih je prethodnika znatno bogatiji po sadržaju i mehanikama, a za one željne povijesti pripremljen je Discovery mod, koji odlično prikazuje vladare i drevne obrede.

Wolfenstein II: The New Colossus – 27. listopad – PC, PS4, Xbox One

Istog dana kao i Assassin’s Creed: Origins, i Blazkowicz se vraća na velika vrata, i to na teritorij Sjedinjenih Američkih Država, s ciljem da porazi moćne snage nacističke Njemačke. Ovaj put nije sam, već mu u pomoć dolaze drugi neobični likovi spremni na revoluciju.

Pogledajte gameplay:

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti