Acer predstavlja novi monitor sa AMD Freesync podrškom

Acer je predstavio model XG270HU, novi gamerski monitor, sa AMD FreeSync tehnologijom i podrškom za AMD Radeon R-Series GPU.

Monika Nožić Monika Nožinić | 18.02.2015. / 15:00

Acer predstavlja novi monitor sa AMD Freesync podrškom

Acer je predstavio model XG270HU, novi gamerski monitor, sa AMD FreeSync tehnologijom i podrškom za AMD Radeon R-Series GPU. U pitanju je 27-inčni monitor, sa WQHD rezolucijom od 2560 x 1440 piksela, osvježavanjem od 144Hz i edge-to-edge dizajnom.

Inače, AMD FreeSync je inovativna tehnologija za monitore temeljena na besplatnim i otvorenim standardima, a sprječava trganje, eliminira treperenje i zastajkivanje koje preplavljuje računalno igranje u posljednjih 30 godina.

Ova tehnologija također minimizira lag i latenciju, nudeći najbolje gamersko iskustvo. Konekcijske opcije Acer XG270HU monitora uključuju HDMI 2.0, dual-link DVI, DisplayPort 1.2, a tu je i par 2W zvučnika.

Monitor ima Acer EyeProtect, koja sprječava pretjerano umaranje očiju tijekom maratonskog igranja, dok ComfyView sprječava odbljesak ambijentalnog svjetla. Informacija o cijeni ovog monitora još uvijek nije poznata. 

Foto/Izvor: TechPowerUp

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti