Adidas miCoach od sada dostupan i za Windows Phone platformu

Aplikacija miCoach namijenjena je isključivo za uređaje bazirane na Windows Phone 8 operativnom sustavu i besplatna je za preuzimanje, a oni koji svoj pametni telefon koriste i kao 'osobnog asistenta za fizičku aktivnost' svakako će imati razloga da je isprobaju.

Tomislav Ćuto Tomislav Ćuto | 26.09.2013. / 15:11

Adidas miCoach od sada dostupan i za Windows Phone platformu

Aplikacija miCoach namijenjena je isključivo za uređaje bazirane na Windows Phone operativnom sustavu i besplatna je za preuzimanje, a oni koji svoj pametni telefon koriste i kao "osobnog asistenta za fitness" svakako će imati razloga da je isprobaju.

Suradnja Nokie i jednog od najpoznatijih svjetskih proizvođača sportske opreme, Adidasa, rezultirala je aplikacijom koja je inicjalno nastala ekskluzivno za Lumia seriju pametnih telefona, ali bi trebala raditi i na ostalim Windows Phone uređajima.  Autori aplikacije „gađaju“ na popularnost branda Adidas, što bi trebalo, predviđaju, rezultirati i prihvaćanjem ove aplikacije kao „must have“.

miCoach je trenutačno u beta verziji, kao i mnoge druge aplikacije ovog tipa donosi klasični obrazac softvera namijenjenog vježbanju i praćenjima fizičke aktivnosti. Podržava Bluetooth uređaje, poput onih za mjerenje otkucaja srca, pulsa, potrošnje kalorija i slično, a tu je i nezaobilazna mogućnost praćenja i zapisivanja rute trčanja putem GPS-a. miCoach je inače od ranije poznat kao specijalizirani softver za fizičku aktivnost, a ovo je prvi puta da je integriran sa Windows Phone platformom.

Aplikaciju miCoach možete preuzeti u Windows Phone Storeu

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti