Adidasova pametna lopta pomaže nogometašima da usavrše svoje udarce

Ne samo da se “pametna tehnologija” nalazi u mobitelima, narukvicama, majicama i hlačama, već i u nogometnoj lopti

Saša Fišter sasa@zimo.co | 02.06.2014. / 12:33

Adidasova pametna lopta pomaže nogometašima da usavrše svoje udarce

Ne samo da se “pametna tehnologija” nalazi u mobitelima, narukvicama, majicama i hlačama, već i u nogometnoj lopti. Adidas je predstavio svoju miCoach pametnu loptu koja s integriranim senzorima prati podatke o kretanju, rotaciji, ubrzanju, putanji i kutu pada lopte te točku udara putem adidas miCoach smart ball aplikacije.

miCoach pametna lopta dobra je za treniranje ispucavanja lopte iz mirovanja npr. kaznenih ili slobodnih udaraca, precizno gađanje, udarce iz ugla, duga dodavanja ili pucanja na gol, a dizajnirana je kako bi omogućila sportašima da usavrše svoj talent, vještine, snagu i kontrolu. Prikupljeni podaci mogu se koristiti i kao pomoć na treningu jer pružaju upute kako promijeniti tehniku udarca da bi se dobila zakrivljena putanja ('felšana' lopta), ravna putanja ili snažniji udarci. 

adidas miCoach pametna lopta, uz koji dolazi i punjač, dostupna je ekskluzivno putem Adidasovih i Appleovih internetskih stranica po cijeni od 307 eura. Aplikacija miCoach SMART BALL besplatna je te dostupna na App Store-u.

Više informacija potražite na micoach.adidas.com

Adidasova pametna lopta pomaže nogometašima da usavrše svoje udarce
 

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti