Age of Empires II HD dolazi na Steam

Kultna igra razvijena u Ensemble studiju, čiji je prvi naslov predstavljen daleke 1997. godine, od 9. travnja bit će dostupna isključivo na Steamu.

Zimo Zimo Matija Zlatarek | 09.03.2013. / 11:25

Age of Empires II HD dolazi na Steam

Kultna igra razvijena u Ensemble studiju, čiji je prvi naslov predstavljen daleke 1997. godine, od 9. travnja bit će dostupna isključivo na Steamu. Cijena Age of Empires II HD izdanja iznosi 19.99 dolara, a oni koji su nestrpljivi igru mogu unaprijed naručiti i krenuti s igranjem 5. travnja, uz 10% popusta na cijenu naslova.

Nažalost, Ensemble studio ne postoji od 2009. godine, te je rad na igri preuzeo Hidden Path Entertainment koji je zaslužan za Counter Strike: Global Offensive.

Steam verzija Age of Empiresa podržava 1080p igru na više monitora, uključuje sve single-player kampanje iz originalnog naslova, kao i iz Conquerors ekspanzije. Multiplayer iskustvo sada će biti još bolje zahvaljujući Steamu - koji donosi rang liste i rezultate, postignuća i Steam Cloud podršku za igru.

Age of Empires je real-time strateška igra koja korisnicima omogućuje izgradnju civilizacije i borbu za prevlast nad drugim zemljama i njihovim naseljima. Radnja Age of Empires II: Age of Kings postavljena je u srednji vijek, a njezina ekspanzija Conquerors u igru je uvela djelomično španjolsko osvajanje Meksika.

Da bi ste uživali u ovom nostalgičnom naslovu potrebno vam je računalo s Windows XP OS-om (ili novijim), procesor od najmanje 1.2 GHz, 1GB RAM-a i grafička kartica koja podržava DirectX 9.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti