Ako obožavate emotikone ovu tipkovnicu morate imati

U moru različitih modela tipkovnica pojavila se jedna koja je sasvim posebna i unikatna

Tomislav Ćuto Tomislav Ćuto | 04.11.2015. / 12:49

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

 Do sada smo imali prigodu vidjeti razne vrste tipkovnica, kreiranih za "posebne namjene", kao što su recimo tipkovnice za pasionirane igrače, profesionalce u multimediji i slično... Cijene, naravno, variraju ovisno o izvedbi i kvaliteti, asortiman je u današnje vrijeme doista toliko širok da je gotovo pa nemoguće smisliti nešto novo. A ipak, ova tipkovnica je uspjela čak i u tome, čak i danas, kada na tržištu možete pronaći sve što vam padne napamet vezano uz tipkovnice, pojavio se model, zapravo tri modela, koji su apsolutno posebni i svakako zaslužujiu da ih se istakne. Neovisno o tome što će, sasvim sigurno, dobar dio ljudi zaključiti da je cijela ova priča apsolutno smiješna i nepotrebna. 

Radi se o tipkovnici koja je namijenjena prvenstveno onima koji u komunikaciji koriste - emotikone. Bluetooth tipkovnica nazvana jednostavno Emoji Keyboard naglasak umjesto na slovima, brojkama i ostalim znakovima stavlja na emotikone. Možda se na prvi pogled ovakav koncept doista čini blago rečeno neobičnim, ali ako se zna da mlađa populacija u komuniciranju ekstremno puno koristi "smajliće" i sve što ide uz to, onda je vrlo realno da i Emoji Keyboard pronađe put do kupaca, pa čak i osvoji tržište. Za sada su moguće prednarudžbe, isporuka kreće u prosincu, stoga će možda ove tipkovnice biti idealne i kao poklon za "ovisnike o emotikonima". Moguće je naručiti tri različita modela, različita po tome koliko vam emotikona nude. 

Osnovni model Emoji Keyboard dolazi sa 47 emotikona i cijena je 79.95 američkih dolara. Emoji Keyboard plus na svakoj tipki ima dva emotikona i prodaje se po cijeni od 89.95 USD, dok "najjači" model nazvan Emoji Keyboard Pro ima preko 120 emotikona i za njega morate izdvojiti 99.95 USD. Ako vas je privukla ovakva tipkovnica, u videu možete pogledati kako sve funkcionira, dok prednarudžbu možete izvršiti ovdje. 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti