Alatna traka u Google Plusu od sada je fiksna

Kako smo pisali prije 10-ak dana, Google je dobio fiksnu alatnu traku pa tako svim vašim najbitnijim informacijama možete pristupiti gdje god se nalazili na stranici.

Zimo Zimo Zimo | 30.08.2011. / 11:28

Alatna traka u Google Plusu od sada je fiksna

Kako smo pisali prije 10-ak dana, Google je dobio fiksnu alatnu traku pa tako svim vašim najbitnijim informacijama

možete pristupiti gdje god se nalazili na stranici.

Andy Herzfeld već je objavio video u kojim je demonstrirao kako izgleda nova fiksna alatna traka, a od vikenda ona je dostupna svima.

Prošli tjedan Google je objavio mogućnost korištenja fiksne alatne trake da bi je nakon samo nekoliko dana uklonio radi problema sa kućicom s obavijestima koja je postala bugovita, no sada je sve sređeno i alatna traka funkcionira besprijekorno.

Primijetiti ćete da ukoliko scrollate postove na Google Plusu crna će traka ostati na vrhu, tako da imate uvid u obavijesti i brz pristup ostalim servisima Googlea. Također, ukoliko smanjite prozor web preglednika i pokušate scrollati dolje, alatna traka neće ostati na vrhu već će biti na početku stranice kao što je to bio slučaj prije.

Siva traka sada za razliku od prošlog tjedna više nije fiksna već nestaje sa scrollanjem zajedno sa ostalim objavama vaših prijatelja. Još jedna novost je da ukoliko se izgubite negdje dolje u hrpi postova vaših prijatelja, možete kliknuti na crnu alatnu traku na vrhu kako bi se vratili na vrh ili početak stranice.

Google je ovime dobio mogućnost korištenja ostalih servisa gdje god se nalazili na Google Plusu. Imate Google Plus? Pratite našeg Sašu.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti