'Otvoreni dan primijenjenog računarstva – Meet the Geek 2012', je okupljanje čiji je cilj educirati i informirati učenike o mogućnostima modernih IT tehnologija.

Učenici srednjih škola te studenti ponovo će imati prilike naučiti nešto novo, a uz to moći će se upoznati s atraktivnim temama iz područja primijenjenog računarstva.

Na 'Meet the Geek 2012' učenici i studenti kroz predavanja moći će naučiti nešto o etičkom hakiranju, izradi računalnih igara, Facebook i mobilnim aplikacijama, te kakve se informatičke tehnologije koriste u Formuli 1.

Otvoreni dan Visoke škole za primijenjeno računarstvo održat će se u subotu, 16. lipnja, s početkom u 9 sati, u Visokoj školi za primijenjeno računarstvo, Ilica 242 (ulaz iz Domobranske ulice), u Zagrebu.

Ulaz je besplatan za sadašnje i buduće studente, njihove roditelje ili prijatelje, kao i za sve ostale koje zanima bilo koja od tema koje će biti obrađene tijekom Otvorenog dana. Za sudjelovanje se potrebno registrirati putem obrasca na adresi www.racunarstvo.hr/Geek.

No ni to nije sve, pa će tako sudionici imati prilike osvojiti vikend u Budimpešti na utrci Formule 1, gdje će moći vidjeti snagu primijenjenog računarstva na dijelu.

Sudjelovanje u natječaju je moguće i putem Facebook aplikacije, gdje će šest sretnih igrača posjetiti utrku Formule 1.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju