Institucija za obrazovanje odraslih na području informatičkih tehnologija - Algebra, danas je otvorila svoju poslovnicu u Varaždinu u zgradi Tehnološkog parka.

Algebra u svom portfelju verificiranih programa obrazovanja odraslih provodi prvenstveno informatička obrazovanja za korisnike računalnih sustava, sistemske i mrežne stručnjake, specijaliste za razvoj aplikacija i baza podataka, web i grafičke dizajnere te mnoga druga zanimanja.

Uz to, od ove godine Algebra provodi i programe obrazovanja iz segmenta malog i srednjeg poduzetništva, voditelja prodaje, specijalista za internetski marketing, voditelje projekata te programe edukacije za stručnjake za pripremu i provedbu projekata financiranih iz EU fondova.

'Otvaranje samostalne podružnice Algebre u Varaždinu prirodan je korak u našem razvoju, što zbog toga što u ovoj regiji već imamo naše korisnike, tvrtke koje redovito šalju svoje zaposlene na informatičku edukaciju u Algebru, što zbog toga što su Varaždin i županija zaista među predvodnicima tehnološkog razvoja u Hrvatskoj' istaknuo je Tomislav Dominiković, predsjednik uprave Algebre.

Algebra u suradnji sa Hrvatskim zavodom za zapošljavanje poklonila je komplete za pripremu i polaganja osnovnih ECDL računalnih ispita koji predstavljaju temeljni dokaz o informatičkoj pismenosti. Također,Algebra je poklonila Županijskim centrima izvornosti, koji okupljaju nadarene učenik osnovnih i srednjih škola, informatičku literaturu iz područja temeljnih znanja, građe računala, baza podataka te digitalne multimedije.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju