Alienware Area-51 se vratio i jači je no ikad

Alienware, lider u rješenjima za gaming sustave, najavljuje povratak legendarnog Alienware Area-51 desktop računala..

Dino Musliu Dino Musliu | 10.09.2014. / 15:00

Alienware Area-51 se vratio i jači je no ikad

Alienware, lider u rješenjima za gaming sustave, najavljuje povratak legendarnog Alienware Area-51 desktop računala, koji opremljenog najnovijim tehnologijama iz Intela, NVIDIA-e i AMD-a, kako bi gejmerima omogućio naprednu kvalitetu slike pri svakoj rezoluciji. Area-51 je Alienwareov najnoviji desktop sustav za igranje projektiran da pruži iskustvo igranja u rezoluciji iznad Ultra HD-a s multi-monitor sustavom, izlazeći ususret najzahtjevnijim igračima na planeti.

Novi Area-51 sadržava posljednji Intel Haswell-E procesor, uključujući opcije od šest i osam jezgri, do 32 GB DDR4 memorije. Svaki uređaj se isporučuje s tvornički pojačanim performansama i vodenim hlađenjem kako bi se u svakom trenutku osigurale maksimalne performanse. Area-51 također podržava do tri grafičke kartice s najnovijom GPU ponudom iz AMD-a i NVIDIA-e. Nudi single, dual, triple i quad grafičke postavke koje osiguravaju napredne postavke na, ali i iznad Ultra High Definition 4K rezolucije.

Area-51 ima upečatljiv novi industrijski dizajn, kodnog naziva “Triad”. Zahtjevi gejmera za lakim pristupom prednjim i stražnjim portovima, inovativnim termalnim sustavom upravljanja koji maksimizira performanse. Novi dizajn osigurava da se komponente visokih performansi pravilno hlade povlačenjem hladnog zraka na prednjoj strani, dok se zagrijani zrak ispušta iz šasije na stražnjem dijelu.

“Vrlo smo uzbuđeni što predstavljamo novi Alienware Area-51, sustav koji je rezultat 18 godina inovacija”, rekao je Frank Azor, generalni direktor Alienwarea. „Sve smo istražili i tek tada počeli raditi na sustavu utemeljenom na tome kako doista koristimo naša stolna računala, umjesto na fokusiranju na onome što je brzo, lako i ugodno za dizajn. Area-51 sadržava novu Triad šasiju, dizajniranu od samog početka kako bi isporučila točno ono što gejmeri traže, vrhunske performanse, skalabilnost i jednostavnost korištenja.“

Kako bi gejmeri iskoristili sve prednosti snage Alienwarea Area-51, Dell prvi predstavlja 34-inčni zakrivljeni monitor, revolucionaran zbog svog optimalnog omjera inovativnog dizajna i briljantne rezolucije. Monitor ima ekran širine 21:9 filmske jasnoće i oštrine WQHD 3440x1440 rezolucije.Dell UltraSharp 34” Monitor (U3415W) bit će dostupan za narudžbu u određenim zemljama EMEA regije krajem godine, kada će biti dostupno više detalja.  

Alienware Area-51 bit će dostupan diljem svijeta krajem 2014. godine. 

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti