Android tableti dobili redizajniranu YouTube aplikaciju

Tjedan dana nakon redizajna iOS izdanja YouTube aplikacije, stigao je red i na vlasnike Android tableta. Od danas na Google Playu možete pronaći osvježenu aplikaciju najpopularnijeg servisa za pregledavanje videa koji trenutno mjesečno skupi čak 4 milijarde sati gledanja.

Zimo Zimo Ante Malenica | 11.12.2012. / 11:49

Android tableti dobili redizajniranu YouTube aplikaciju

Tjedan dana nakon redizajna iOS izdanja YouTube aplikacije, stigao je red i na vlasnike Android tableta. Od danas na Google Playu možete pronaći osvježenu aplikaciju najpopularnijeg servisa za pregledavanje videa koji trenutno mjesečno skupi čak 4 milijarde sati gledanja. Novine se odnose dakako na redizajnirano sučelje i uvođenje cross-site guide sistema koji promovira sadržaje na brojnim kanalima koji bi mogli odgovarati ukusu pojedinog korisnika.

Redizajnirana je i mobilna YouTube stranica za tablete pa ukoliko niste skloni korištenju aplikacija, dašak YouTube svježine pronaći ćete i u svojem pregledniku, bez obzira koristili Android tablet ili iPad. Ideja ovog redizajna je dakako u kontekstu informiranja i zabave pošto Google ne želi da YouTube bude samo centralni repozitorij za upload videa. U prilog toj činjenici ide izgradnja jedinstvenih kanala sa specifičnim sadržajima o kojima smo već nešto govorili u našim ranijim člancima.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti