Androidi ili iPhone: Rasprava o najboljim telefonima umalo završila ubojstvom!

Rasprava dvojice muškaraca oko toga je li bolji iPhone ili telefoni koji rade na Androidu završila je tučnjavom i teškim ozljedama zbog kojih su obojica završili u bolnici

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 20.04.2015. / 09:27

Androidi ili iPhone: Rasprava o najboljim telefonima umalo završila ubojstvom!

U komentarima ispod članaka vezanih uz Appleove telefone ili mobilne uređaje koji rade na Androidu te na brojnim forumima i društvenim mrežama česte su prepirke korisnika oko toga koji su telefoni bolji. Ljubitelji iPhonea često hvale kvalitetu, dizajn, operativni sustav i aplikacije koje su im dostupne, dok su argumenti korisnika koji preferiraju Android njegova 'otvorenost' te puno veći izbor mobilnih proizvođača i telefona te cijena (pri čemu treba napomenuti da je cijena top modela Androida često slična/ista kao i cijena iPhonea, no slabiji Androidi mogu se kupiti i za ispod tisuću kuna). Ovakve rasprave u virtualnom svijetu u najgorem slučaju završe s nekom uvredom ili slično, a prošlog tjedna jedna je takva rasprava uživo umalo završila ubojstvom.

Što klinci misle o Appleovom iPhoneu, a što o Samsungovom S6?

Naime, dvojica muškaraca (koji su inače i cimeri) na parkiralištu u Tulsi raspravljali su o pametnim telefonima i jesu li bolji telefoni koji rade na Androidu ili Appleov iPhone. Ova rasprava, dodatno podgrijana s velikim količinama alkohola, ubrzo je prerasla u tučnjavu te je Elias Acevedo bocom piva u glavu udario Jiara Mendeza izazvavši veliko krvarenje. Nakon toga Acevedo mu je ukrao automobil i pobjegao, dok je Mendez završio u bolnici. Policija je ubrzo pronašla automobil i napadača u stanu u kojem je živio, a i on je bio ozlijeđen i obliven krvlju te je također završio u bolnici. Njihove ozlijede nisu opasne po život pa su ubrzo pušteni iz bolnice, a Acevedo je osumnjičen za krađu automobila i 'napad smrtonosnim oružjem'.

Foto: AFP

Izvor: Cnet

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti