Šef Android divizije u Googleu Andy Rubin jučer je na Twitteru objavio kako se 900.000 Android uređaja aktivira na dnevnoj bazi i uz to demantirao je navodne glasine o njegovom odlasku iz kompanije.

Robert Scoble na svom je Google Plus profilu nastavio priču The Verge-a u kojoj je istaknuto da Andry Rubin odlazi iz kompanije kako bi započeo raditi na startup projektu cloudcar.com.

Očito je kako je Rubin poprilično zaposlen oko Androida stoga ne namjerava napustiti kompaniju, no unatoč demantiju nije bilo spomena oko njegovim planovima za budućnost. Naime, Rubin i nije baš aktivan korisnik Twittera pa tako iza sebe ima tek 11 tvitova od čega je više od polovica posvećena upravo broju aktivacije Android uređaja.

Posljednji puta kada je Rubin objavio broj aktiviranih uređaj Androida bilo je u veljači tokom Mobile World Congressa kada je taj broj bio 850.000. TechCrunch navodi mogućnost kako je upravo Appleov događaj - koji se odvija danas, a koji možete pratiti na našem blogu - razlog zašto Rubin objavljuje ove brojke.

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju