Jedna od najpoznatijih filmskih trilogija u povijesti - Ratovi zvijezda (Star Wars) - i dalje inpsirira tvrtku Rovio, koji će svoj najpoznatiji uradak, Angry Birds, pustiti u službenu produkciju za nešto više od dva mjeseca. 

Iako vjerojatno postoji jednak broj onih koji obožavaju i onih koji mrze Star Wars junake, Rovio ide dalje. Nova verzija igrice Angry Birds i dalje će se baviti pričama u kojoj su, barem kada je u pitanju celuloidna traka, glavni junaci Luke Skywalker, princeza Leia, Han Solo i ostala ekipa... Novi Angry Birds nastavci pratiti će priče koje su već ispričane na filmu, u uratcima Fantomska prijetnja, Klonovi napadaju i Osveta sitha. 

Uz novu verziju igrice, Rovio već nudi i ostale svoje rekvizite, tu su majice, kape, šalice i ostalo, ali i igre na ploči, bezalkoholna pića, čak i jedna televizijska emisija. Tu su i nove TELEPODS figure, koje vam zapravo omogućuju da svoje vlastite figurice teleportirate u novi Angry Birds Star Wars II. Svi noviteti za sada nisu poznati, no zna se da će igrači moći prikupiti 30 figura, što će im omogućiti otključavanje novih nivoa i sadržaja. Tu su brojni novi likovi, super moći, a sve će i dalje biti bazirano na (ne)umješnosti i (ne)spretnosti pojedinog igrača. Ako ste ljubitelj ove zaraze, sredinom rujna ćete doći na svoje. 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju