Angry Birds uskoro na Facebooku

CEO Rovia Mikael Hed javnosti je objavio kako iznimno popularna Angry Birds igra dolazi i na Facebook već sljedećeg mjeseca i to u izdanju kakvog nismo vidjeli ni na jednoj od mobilnih platformi na kojima je do sada bila dostupna.

Zimo Zimo Duje Vrandečić | 07.03.2011. / 13:12

Angry Birds uskoro na Facebooku

CEO Rovia Mikael Hed javnosti je objavio kako iznimno popularna Angry Birds igra dolazi i na Facebook već sljedećeg mjeseca i to u izdanju kakvog nismo vidjeli ni na jednoj od mobilnih platformi na kojima je do sada bila dostupna.

Za Facebook Mikael koristi riječ “suradnja” kako bi opisao aspekte igre, te navodi kako će svinja imati veću ulogu od dosadašnje.

Pogledajte i Angry Birds Facebook stranicu, a ako “lajkate” i postane jedan od preko 1.3 milijuna fanova, Rovio obećava da će te primati najnovije vijesti o nadolazećoj igri Angry Birds i njihovoj migraciji na Facebook.

Programeri ostalih igara mogu biti s razlogom ljubomorni na Angry Birds i na uspon njihove igre. Prvo stvaraju igru za iPhone, a zatim se prebacuje i na Android telefone, Palm i Nokiju.

Igra se odličnom pokazala na mobilnim platformama pa su je odlučili napraviti i za osobna računala, PSP/PS3, Windows 7 telefone.

Što vi mislite o Angry Birds-u na Facebook-u i dali ste se ranije susreli sa igrom na nekoj od mobilnih platformi ?

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti