Anonymousi tvrde da su hakirali Središnju banku Rusije te poručili: "U roku od 48 sati objavit ćemo više od 35.000 datoteka i tajnih dogovora"

Središnja banka Rusije je hakirana i njezini tajni dokumenti su kompromitirani te će u roku od 48 sati biti javno objavljeni, poručuje hakerska skupina Anonymous.

Branimir Vorša | 24.03.2022. / 08:25

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Međunarodni hakerski kolektiv Anonymous u četvrtak je objavio da je hakirao Središnju banku Rusije, usred ruske invazije na Ukrajinu.

Slika nije dostupna Urnebesno! Anonymousi hakirali printere u Rusiji: Pogledajte što se nalazi na tisućama dokumenata koji se sada printaju, vlasti će biti bijesne

Slika nije dostupna Uživo iza neprijateljskih linija: Anonymousi hakirali kamere diljem Rusije

Anonymous TV je u objavi i na Twitteru napisao da su hakirali Središnju banku Rusije i da će u sljedećih 48 sati objaviti više od 35.000 datoteka s dokumentima tajnih sporazuma.

Riječ je o najnovijoj seriji kibernetičkih napada na ruske medije i internetske stranice pod kontrolom države, a Anonymousi su od početka invazije poručili da podupiru Ukrajinu i obećali su ''kazniti'' Rusiju za invaziju na tu zemlju.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti