Apple još nije završio za ovu godinu, priprema novi događaj u listopadu?

Iako još uvijek “plove” na valovima predstavljanja novih iPhonea i Watcha, Apple izgleda priprema još jedan događaj na kojem će predstaviti nove uređaje.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 17.09.2014. / 18:03

Apple još nije završio za ovu godinu, priprema novi događaj u listopadu?

Iako još uvijek “plove” na valovima predstavljanja novih iPhonea i Watcha, Apple izgleda priprema još jedan događaj na kojem će predstaviti nove uređaje. 

Za sada se šuška kako bi to trebao biti novi iPad, s obzirom da je u to vrijeme prošle godine predstavljen iPad Air, te službeno lansiranje nove verzije operativnog sustava Yosemite, koji je trenutno još uvijek u beta fazi. 

The Daily Dot prenosi kako bi se događaj trebao održati 21. listopada ove godine, znači ususret blagdanima, no za sada se ništa ne može sa sigurnošću reći. Također, Tim Cook u gostovanju kod Charlieja Rosea istaknuo je kako Apple ima još jedan proizvod o kojem nisu iscurile niti glasine, a koji je po njegovim riječima najbolji proizvod koji su radili.

Sličnim riječima se koristio i Eddy Cue na Recodovoj konferenciji, pa se sada postavlja pitanje da li je Eddy mislio na Apple Watch ili se ipak krajem godine očekuje još jedan proizvod iz Applea?

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti