Na Appleovim prestižnim događajima ne događa se često da sjedite u prvim redovima, pokraj Jony Ivea ili Dr. Drea, no Dave Morrin je viđen kako sjedi upravo u prvom redu. 

Naime, Morrin je u Appleu radio davne 2003. godine na poziciji u marketingu, da bi tri godine kasnije napustio kompaniju i pridružio se Facebooku gdje je bio zadužen za kreiranje platforme za developere, pa je tako opće poznat po svom proizvodu, ujedno i vrlo važnom za kompaniju — Facebook Connect, koji svakodnevno danas koriste stotine milijuna ljudi diljem svijeta. 

Morrin je napustio Facebook 2010. godine kako bi se posvetio svom startupu Path koji je prvo bio zamišljen kao privatna društvena mreža s ograničen brojem prijatelja — njih 50, no kasnije se model mijenjao.  

Sada je poznato kako je Apple navodno već kupio kompaniju, no ugovor još nije potpisan. “Posao je praktički završen, samo se ugovori trebaju potpisati”, prenosi PandoDaily. 

Apple je loš kada su u pitanju društvene mreže, pa bi im možda ova aplikacija mogla pomoći u tome, a navodno će se ista integrirati u Messages, čime bi još više Apple bio bliže Snapchatu, WhatsAppu, Facebooku i Twitter (s kojim inače ima dobar odnos). 

Kako će to izgledati za sada nije poznato, no Dave Morrin vjerojatno će biti dio Appleovog tima izvršnih direktora.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju